Nakup vstopnic in popusti

Blagajna

Blagajna Kina Šiška je odprta vsak dan od ponedeljka do petka med 15:00 in 20:00 ter na dan dogodka, eno uro pred dogodkom.

V poletnem času je blagajna odprta samo na dan dogodka, eno uro pred dogodkom. Vstopnice za dogodke v Kinu Šiška je mogoče kupiti tudi preko naše spletne strani pri posameznih dogodkih in na pooblaščenih Eventimovih prodajnih mestih.

M: 030 310 110
E: kinosiska@eventim.si

Rezervacij vstopnic na naši blagajni ne sprejemamo.

Nakup vstopnic

Vstopnice za dogodke v Kinu Šiška oziroma v organizaciji Kina Šiška na drugih lokacijah je mogoče kupiti preko naše spletne strani pri posameznih dogodkih, na Eventimovih prodajnih mestih oziroma neposredno na blagajni Kina Šiška.

Predprodajne cene vstopnic veljajo do dneva pred dogodkom oziroma do razprodaje kapacitete, enako velja tudi za uveljavljanje vseh popustov in skupinski nakup vstopnic (nad 5 oseb).

Število vstopnic po early bird ceni je omejeno in na voljo do datuma, navedenega v posameznem dogodku, oziroma do razprodaje kontingenta.

Popusti

Dijaki, študentje, upokojenci, registrirane brezposelne osebe, registrirane samozaposlene osebe na področju kulture in medijev ter skupine nad 5 oseb lahko koristijo 20 % popust pri nakupu vstopnic v predprodaji (ne na dan dogodka) v Kinu Šiška. Ob nakupu je potrebno predložiti veljavno dokazilo o statusu. 

Otroci do 6. leta in gibalno ter senzorno ovirane osebe imajo prost vstop. Prost vstop pripada tudi enemu (1) spremljevalcu.

Imetniki Evropske mladinske kartice imajo pri nakupu ene (1) vstopnice v predprodaji 20 % popust na prodajnem mestu Kina Šiška. Za uveljavljanje popusta je potrebna veljavna kartica.

Morebitni popusti se ne seštevajo. Popusti veljajo za vse javne prireditve v Kinu Šiška. Število vstopnic je omejeno.

Predvaja se…