Nakup vstopnic in popusti

Posebno obvestilo

Ob vstopu na prireditveni prostor morate izkazati negativen rezultat PCR ali HAG testa, potrdilo o prebolelosti oziroma cepljenosti, po navodilih NIJZ in odloku v Uradnem listu, do preklica oziroma spremembe.

NAVODILA ZA OBISKOVALCE V ČASU UKREPOV, POVEZANIH Z NALEZLJIVO BOLEZNIJO COVID-19

Prestavljeni dogodki: Kupljene vstopnice veljajo za obisk dogodka na nadomestni termin za prestavljene dogodke. Možno je tudi vračilo kupnine vstopnice. Navodila za vračilo kupnine so objavljena na tej povezavi.  

Blagajna

Blagajna Kina Šiška je odprta na dan dogodka od 15. ure dalje. Vstopnice za dogodke je mogoče kupiti preko prodajne mreže Eventim (za dogodke v živo) in preko platforme Entrio oziroma drugih spletnih platform (za spletne dogodke). Za več informacij obiščite spletno stran dogodka.

T: 01 500 30 00
E: info@kinosiska.si

Rezervacij vstopnic na naši blagajni ne sprejemamo.

Nakup vstopnic

Vstopnice za dogodke je mogoče kupiti preko prodajne mreže Eventim (za dogodke v živo) in preko platforme Entrio oziroma drugih spletnih platform (za spletne dogodke). Za več informacij obiščite spletno stran dogodka.

Popusti

Dijaki, študentje, upokojenci, registrirane brezposelne osebe, registrirane samozaposlene osebe na področju kulture in medijev, z veljavnim dokazilom o svojem statusu ter skupine nad 5 oseb imajo 20% popust pri nakupu vstopnic, ki ga lahko koristijo le ob nakupu vstopnic na dan dogodka, najkasneje do ene ure začetkom prireditve, ob predložitvi veljavnega dokazila o statusu na blagajni Kina Šiška.

Predvaja se…