Nakup vstopnic in popusti

Posebno obvestilo

Ob vstopu na prireditveni prostor morate izkazati negativen rezultat PCR ali HAG testa, potrdilo o prebolelosti oziroma cepljenosti, po navodilih NIJZ in odloku v Uradnem listu, do preklica oziroma spremembe.

NAVODILA ZA OBISKOVALCE V ČASU UKREPOV, POVEZANIH Z NALEZLJIVO BOLEZNIJO COVID-19

Prestavljeni dogodki: Kupljene vstopnice veljajo za obisk dogodka na nadomestni termin za prestavljene dogodke. Možno je tudi vračilo kupnine vstopnice. Navodila za vračilo kupnine so objavljena na tej povezavi.  

Blagajna

Blagajna Kina Šiška je od 1. 9. 2021 odprta od ponedeljka do petka med 15.00 in 20.00, v času dogodkov se delovni čas podaljša. Vstopnice za dogodke je mogoče kupiti preko prodajne mreže Eventim (za dogodke v živo) in preko platforme Entrio oziroma drugih spletnih platform (za spletne dogodke). Za več informacij obiščite spletno stran dogodka.

T: 01 500 30 00
E: info@kinosiska.si

Rezervacij vstopnic na naši blagajni ne sprejemamo.

Nakup vstopnic

Vstopnice za dogodke je mogoče kupiti na blagajni Kina Šiška (pon – pet med 15:00 in 20:00) in preko prodajne mreže Eventim (za dogodke v živo) ter preko platforme Entrio oziroma drugih spletnih platform (za spletne dogodke). Za več informacij obiščite spletno stran dogodka.

BON21
Za nakup vstopnice je mogoče unovčiti tudi BON21 na blagajni Kina Šiška od ponedeljka do petka med 15.00 in 20.00 oziroma na dan dogodka. Več o načinu unovčevanja ter dokumentih, ki jih potrebujete za unovčitev, si preberite na spletni strani FURS.

PCT POGOJI
Ob vstopu na prireditveni prostor v času javnih kulturnih prireditev je potrebno upoštevati veljavne javnozdravstvene ukrepe in s tem dokazila o PCT pogoju. Kot dokazilo o izpolnjevanju pogoja PCT se lahko predloži digitalno COVID potrdilo EU v digitalni ali papirnati obliki, opremljeno s kodo QR (mobilna sporočila niso veljavna) ali se predloži drugo potrdilo oziroma dokazilo v skladu s predpisi, ki ga pristojna oseba preveri z vpogledom v to potrdilo oziroma dokazilo.

Popusti

Dijaki, študentje, upokojenci, registrirane brezposelne osebe, registrirane samozaposlene osebe na področju kulture in medijev, z veljavnim dokazilom o svojem statusu ter skupine nad 5 oseb imajo 20% popust pri nakupu vstopnic. Popust lahko koristijo le ob predložitvi veljavnega dokazila ob nakupu vstopnic v predprodaji na blagajni Kina Šiška.

Predvaja se…