Nakup vstopnic in popusti

Posebno obvestilo

Zaradi trenutne situacije smo morali prestaviti/odpovedati več dogodkov. O nadomestnih terminih in odpovedih dogodkov v prihodnjih tednov bomo javnost obveščali prek spleta, družbenih medijev ter medijev.

Kupljene vstopnice veljajo za obisk dogodka na nadomestni termin za prestavljene dogodke. Možno je tudi vračilo kupnine vstopnice. Navodila za vračilo kupnine so objavljena na tej povezavi.  

Blagajna

Blagajna Kina Šiška je trenutno odprta na dan dogodka od 15.00 dalje. Vstopnice za dogodke v Kinu Šiška je mogoče kupiti tudi preko naše spletne strani pri posameznih dogodkih in na pooblaščenih Eventimovih prodajnih mestih.

T: 01 500 30 00
E: info@kinosiska.si

Rezervacij vstopnic na naši blagajni ne sprejemamo.

Nakup vstopnic

Vstopnice za dogodke v Kinu Šiška je mogoče kupiti tudi preko naše spletne strani pri posameznih dogodkih in na pooblaščenih Eventimovih prodajnih mestih

Predprodajne cene vstopnic veljajo do dneva pred dogodkom oziroma do razprodaje kapacitete. Število vstopnic po early bird ceni je omejeno in na voljo do datuma, navedenega v posameznem dogodku, oziroma do razprodaje kontingenta.

Od 3. 4. 2017 dalje Eventim obračuna strošek obdelave nakupa v višini 1,5 EUR. Strošek je vezan na posamezen nakup in ne na število kupljenih vstopnic (ostaja enak, če v enkratnem nakupu kupite eno ali več vstopnic). Pri nakupih do vključno 12,00 EUR na blagajni izvajalca v Kinu Šiška se tega stroška ne zaračunava.

Popusti

Dijaki, študentje, upokojenci, registrirane brezposelne osebe, registrirane samozaposlene osebe na področju kulture in medijev ter skupine nad 5 oseb lahko koristijo 20 % popust pri nakupu vstopnic. Slednje lahko kupijo na dan dogodka od 15.00 do najkasneje ene ure pred pričetkom dogodka v Kinu Šiška. Ob nakupu je potrebno predložiti veljavno dokazilo o statusu.Ob nakupu je potrebno predložiti veljavno dokazilo o statusu.

Enaka pravila veljajo tudi za imetnike Evropske mladinske kartice imajo pri nakupu ene (1) vstopnice. Za uveljavljanje popusta je potrebna veljavna kartica.

Otroci do 6. leta in gibalno ter senzorno ovirane osebe imajo prost vstop. Prost vstop pripada tudi enemu (1) spremljevalcu.

Morebitni popusti se ne seštevajo. Popusti veljajo za vse javne prireditve v Kinu Šiška. Število vstopnic je omejeno.

Predvaja se…