Nakup vstopnic in popusti

Prestavljeni dogodki: Kupljene vstopnice veljajo za obisk dogodka na nadomestni termin za prestavljene dogodke. Možno je tudi vračilo kupnine vstopnice. Navodila za vračilo kupnine so objavljena na tej povezavi.  

Blagajna

Blagajna Kina Šiška* bo od 1. 9. 2022 odprta od ponedeljka do petka med 15.00 in 20.00, v času dogodkov se delovni čas podaljša. Vstopnice za dogodke je mogoče kupiti preko prodajne mreže Eventim (za dogodke v živo). Za več informacij obiščite spletno stran dogodka.

T: 01 500 30 00
E: info@kinosiska.si

Rezervacij vstopnic na naši blagajni ne sprejemamo.

Nakup vstopnic

Vstopnice za dogodke je mogoče kupiti na blagajni Kina Šiška (pon – pet med 15:00 in 20:00) in preko prodajne mreže Eventim. Za več informacij obiščite spletno stran dogodka.

VRAČILO KUPNINE ZA ODPOVEDANE IN PRESTAVLJENE DOGODKE

Navodila za vračila kart, ki veljajo od 21. 7. 2022

Vračilo kupnine je možno samo v primerih odpovedi ali spremembe datuma prireditve.
Za odpovedane dogodke velja rok za vračilo kupnine za kupljene vstopnice največ dva meseca od napovedanega datuma dogodka.
Za prestavljene dogodke velja rok za vračilo kupnine za kupljene vstopnice do vključno datuma izvedbe (prestavljenega) dogodka.

Navodila

Popusti

Dijaki, študentje, upokojenci, registrirane brezposelne osebe, registrirane samozaposlene osebe na področju kulture in medijev z veljavnim dokazilom o svojem statusu ter skupine nad 5 oseb lahko koristijo 20 % popust pri nakupu vstopnic v predprodaji (ne na dan dogodka) v Kinu Šiška.
Popust (razen skupinskega popusta) lahko uveljavljajo tudi pri spletnem nakupu vstopnic, ob vstopu na prizorišče pa se morajo izkazati z veljavnim dokazilom o svojem statusu.
Število vstopnic je omejeno.
Otroci do 6. leta imajo vstop prost.
Prost vstop pripada tudi gibalno in senzorno oviranim osebam ter enemu (1) spremljevalcu.

Predvaja se…