Preberi

Vračilo kupnine za odpovedane in prestavljene dogodke

10. 05. 2020

Vračila se bodo začela po 4. 5. 2020

Zaradi vladnih ukrepov v povezavi s koronavirusom so do nadaljnjega prepovedani vsi dogodki. Kino Šiška je zato moral prestaviti večje število dogodkov, nekatere pa smo bili žal primorani tudi odpovedati – od koncertov in razstav do gledaliških dogodkov in konferenc.

Žal nam je, da vas že dlje časa nismo srečali pri nas. Cela ekipa riše, piše in možgansko vihari o novih načinih dela ter išče nove termine dogodkov za obdobje, ko bomo ponovno odprli Kino Šiška.

Vse že kupljene vstopnice seveda veljajo tudi za prestavljene dogodke, ki že imajo nadomestne datume. Veseli bomo, če boste vstopnico obdržali tudi za nadomestni termin in s tem podprli kulturno dogajanje v Sloveniji.

Vsi, ki vam nadomestni termin ne bo ustrezal, oziroma pri vseh dokončno odpovedanih dogodkih ste upravičeni do vračila kupnine vstopnice. Vračilo kupnine poteka po spodaj opisanem postopku.

➡️ NAKUP PREKO SPLETA / NAKUP NA EVENTIMOVIH PRODAJNIH MESTIH (BLAGAJNA KINO ŠIŠKA, KRIŽANKE, TIVOLI):

Spletni kupci na naslov: info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda).

Kupci, ki ste kupili vstopnice na Eventimovih prodajnih mestih v Kinu Šiška, Križankah oziroma Tivoliju na naslov: info@eventim.si pošljite fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda) ter dodatno sporočite vaš TRR, in celotne osebne podatke z naslovom. Kupnina se povrne z nakazilom na vaš TRR račun.

➡️ DRUGA PRODAJNA MESTA:

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila kupnine so možna samo na prodajnih mestih, kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol – lahko obiščete vam najbližje Petrolovo prodajno mesto).

Za več informaciji glede vračila kupnine se prosimo obrnite na info@eventim.si

Predvaja se…