Kako do nas

Kolo in peš

Do Kina Šiška lahko prikolesarite s svojim (in ne tujim!) kolesom oziroma lahko uporabite BicikeLJ, ki ga lahko parkirate pred stavbo. Ljubljana je z vsakim letom kolesarjem bolj prijazno mesto, do Kina Šiška pa vas vodi označena kolesarska steza, neposredno povezana s središčem mesta. Po skupnem prometnem prostoru Slovenske ceste zapeljite na Gosposvetsko cesto in nato nadaljujte po Celovški cesti. Prek podhoda pod Celovško cesto pridete neposredno pred stavbo Kina Šiška, kjer se nahajajo tudi stojala za vaše kolo.

Seveda pa se lahko do nas tudi sprehodite, saj vas od centra do Kina Šiška loči slabih 20 minut hoje. Sprehodite se čez park Tivoli, pri lokalu Lepa žoga zavijte na Celovško cesto in via Avstrija do Kina Šiška.

Javni prevoz

S središčem in preostalimi okraji našega mesta je Kino Šiška povezan tudi z avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa (številke 1, 3, 5, 8, 22, 25, 60). Izstopite na postajališču Kino Šiška. Prek podhoda pod Celovško cesto pridete neposredno pred stavbo Kina Šiška. Shemo Ljubljanskega potniškega prometa si lahko ogledate tu.

V bližini Kina Šiška se nahaja tudi železniško postajališče Litostroj, s katerega lahko do naše rezidence pridete peš ali z mestnim avtobusom (številki 3 in 8).

Avto

Čeprav vas vsekakor spodbujamo k uporabi javnega prevoza, kolesa oziroma taksija (slednjega še zlasti, če boste uživali katero izmed alkoholnih pijač, ki jih nudimo), je ena izmed prednosti našega prizorišča tudi parkirišče. Ljubljansko obvoznico zapustite na izvozu Ljubljana – Sever in sledite oznakam za center. V križišču Celovške ceste z Drenikovo zavijte desno – sledite oznakam za Kino Šiška – ter v naslednjem križišču ponovno zavijte desno. Po približno 300 metrih vožnje boste pred Kinom Šiška, kjer lahko parkirate na javnem parkirišču.

Predvaja se…