Delavnice

29. 05. 2021

Galerija DobraVaga

5. obletnica DobreVage

“vso srečo vesolje”

zin delavnica

Peto obletnico delovanja DobreVage obeležujemo s pestrim programom, ki vključuje tudi zin delavnico pod mentorstvom umetnice Teje Miholič. Udeleženci bodo na delavnici svoje kratke izpovedne dnevniške zapise, opise sanj ali naključne zabeležke kombinirali s fotografijami iz spletnih baz slik, ki jih bodo izbrali z iskanjem po ključnih besedah. Tako nastali diptihi bodo zbrani v skupinski zin – nekakšen arhiv vsakodnevnih prigod, ki bodo v kombinaciji z generičnimi podobami z interneta pridobile nove in nepričakovane pomene. Ustvarjeni zin bo svoje mesto našel v naši čitalniško-arhivski zbirki.

Mentorica: Teja Miholič

Število udeležencev je omejeno. Prijave sprejemamo na urska.aplinc@dobravaga.si

Teja Miholič (1993) je diplomirana fotografinja (VIST, 2018), trenutno pa zaključuje magistrski študij filma na Univerzi Jean Jaures v Toulousu. Njena glavna področja ustvarjanja so fotografija, filmska fotografija in režija. Redno sodeluje na slovenskih festivalih na področju filma in kot vizualna umetnica samostojno ter skupinsko razstavlja doma in v tujini. Od leta 2020 je članica filmskega društva Temporama. 

PROGRAM 5. OBLETNICE DOBREVAGE

Organizacija: Kino Šiška / DobraVaga

Udeležba je brezplačna.

Posebno obvestilo: Ob vstopu na prireditveni prostor morate izkazati negativen rezultat PCR ali HAG testa, potrdilo o prebolelosti oziroma cepljenosti, po navodilih NIJZ in odloku v Uradnem listu, do preklica oziroma spremembe.

Predvaja se…