Vizualna umetnost

27. 02. 2020 - 07. 03. 2020

Galerija DobraVaga

Tibor Rep: REPeat FUDZIN

pop-up razstava

Postojnski skejter Tibor Rep se nam na tokratnem pop-up dogodku predstavlja z drugo številko REPeat FUDZIN-a. Avtor je 28 strani brezmesnih, zdravih receptov dopolnil s svojimi ilustracijami, ki lahko služijo tudi kot pobarvanka. Ob tej priložnosti bo razstavil svoj izbor originalnih risb receptov. Oblikovanje zina je delo BUCHE Design.

Tibor ob svojem kreativnem kulinaričnem ustvarjanju poudarja, da “pri kuhanju ni napak”. So samo izkušnje, ki nam pomagajo rasti: “V kuhinji si moramo dovoliti, da ustvarimo jedi, ki niso vedno skladne. Če je le mogoče, jejte najboljšo hrano. Naj bo kuhanje preprosto. Preden začnete kuhati jedi iz te knjižice receptov, vedno podvomite v ‘pravila’ v receptu in jih preučite. Ali vam koristijo? Ni enega pravilnega načina, da bo recept uspel, in ni ene pravilne metode, ki jo morate upoštevati – obstaja jih veliko.Ti recepti so moje različice jedi, ki jih želim jesti. Preoblikujte jih, igrajte se z njimi, naredite svoje.”

Sicer pa je izid druge knjižice nekakšna napoved novega projekta, ki se bo zgodil v aprilu: Vsi za eno mizo bo serija pogostitev za 6 do 8 gostov, ki se med seboj ne poznajo.

Vstop prost.

Organizacija: Kino Šiška.

Predvaja se…