Glasba

14. 12. 2019

dvorana Katedrala

THE NEW POWER GENERATION

koncert v sklopu Musicology Barcaffe Sessions

Legendarni bend ene največjih glasbenih zvezd v zgodovini človeštva, ikone Princea, prihaja v Šiško v sklopu serije koncertov Musicology Barcaffe Sessions! V čast svojemu frontmanu, mentorju in bratu Princeu bo zasedba The New Power Generation v Šiški priredila neponovljiv glasbeni spektakel.

Nekdanji člani benda The New Power Generation, ki so v obdobju med 1990 in 2013 spremljali neponovljivega Princea, so se na pobudo Princeove desne roke Morrisa Hayesa prvič ponovno združili na uradnem tribute koncertu pred tremi leti v pevčevem rojstnem Minneapolisu. Njegovo škrlatno visočanstvo je na mikrofonu nadomestil karizmatični pevec MacKenzie, ki je s svojimi fantastičnimi vokalnimi sposobnostmi in energičnim odrskim nastopom vzbudil navdušenje publike po vsem svetu. Princa namreč ne poskuša oponašati, temveč mu s svojim avtentičnim nastopom predvsem izkazuje spoštovanje, s tem pa si je prislužil tudi veliko spoštovanje občinstva.

The New Power Generation pravijo, da na vsakem nastopu igrajo, kot da je njihov šefe še vedno z njimi na odru, njihovi koncerti pa so kalejdoskop največjih hitov iz vseh obdobij bogate kariere legendarnega glasbenika. Ta je že leta 1990, ko je ustanovil zasedbo, poudaril, da je njegov bend “najboljši bend vseh časov”, kaj kmalu pa je ta postal tudi “najbolj funky bend v deželi”. Prepričajte se v živo!

Postava:
MacKenzie (vokal)
Morris Hayes (MD & klaviature)
Sonny T (bas)
Tony M (rap & druga kitara),
Les Cleveland – (bobni),
Kenny Holmen (saksofon & flavta)
Homer O’dell ali Levi Seacer (glavna kitara)

Vstopnice že v prodaji na vseh prodajnih mestih mojekarte.si.

Organizacija: Musicology Barcaffe Sessions Slovenija.

Predvaja se…