Glasba

25. 05. 2021

Kino Šiška

Svetlana Makarovič z gosti: Nosil bom rdečo zvezdo

hibridni koncert

Koncert umetnikov, ki jim je mar in ki hočejo s svojo pesmijo kovati nov svet. Z rdečimi zvezdami na prsih, simbolom upora in svobode, nas bo pesem združila v nekdanjem tovarištvu, ki pozna resnično zgodovino te dežele, je ne potvarja in s ponosom govori o njej! Čas je, da združimo moči za boljši jutri in ni ga, ki bi nas znal bolje združiti, kot pesem.

VSTOPNICE ZA SPLETNI PRENOS

VSTOPNICE ZA OGLED V ŽIVO V DVORANI KATEDRALA

NAVODILA ZA OBISKOVALCE V ČASU UKREPOV, POVEZANIH Z NALEZLJIVO BOLEZNIJO COVID-19

Tradicionalni festival uporne pesmi, s katerim Svetlana Makarovič z gosti tradicionalno nastavlja ogledalo oblasti, se z ljubljanskega Kongresnega trga, kjer se navadno odvija, tokrat seli v živi spletni prenos z odra Kina Šiška.

O rdeči zvezdi – simbolu upora – bodo tokrat poleg gostiteljice spregovorili, peli in plesali Janja Majzelj, Miha Bezeljak, Aphra Tesla, Polona Vetrih, Maša Kagao, Tomaž Mihelič Marlenna, Višnja Fičor, Ivan Peternelj, Nikolovski in Jadranka Juras, Primož Siter, Jani Kovačič, Vlado Poredoš in Drago Mislej Mef.

Koncert bo potekal v neposrednem plačljivem prenosu na platformi Entrio, ki omogoča predvajanje na vseh pametnih napravah in v živo v dvorani Katedrala (sedišča, omejena kapaciteta – nakup vstopnic je na voljo preko Eventima). 

Posebno obvestilo: Ob vstopu na prireditveni prostor morate izkazati negativen rezultat PCR ali HAG testa, potrdilo o prebolelosti oziroma cepljenosti, po navodilih NIJZ in odloku v Uradnem listu, do preklica oziroma spremembe.

Opomba: večji del prihodkov od spletnih ogledov gre, poleg honorarja, izvajalcem. Podprite domačo glasbeno ustvarjalnost.

*Family pack je namenjen vsem tistim, ki si boste koncert ogledali v večjem številu na istem zaslonu. Seveda nihče ne bo vedel, če ste kupili samo eno vstopnico, boste pa z nakupom family pack vstopnice nastopajoče še bolj podprli.

Na dan dogodka je nakup spletnih vstopnic možen do 20.40.

Organizacija: Kino Šiška 

Predvaja se…