Glasba

13. 06. 2020

dvorana Katedrala

štream x Špil liga: 2. polfinalni večer

Jaja bojz, DeBeat & Manifest

Vam je bilo vedno nerodno plesati pred množico v Kinu Šiška? Ste si res želeli na ves glas zapeti, vendar vas je bilo strah, da boste fušali? Štream vam omogoča brezskrbno doživetje Špil lige. Če si upate, na drugem polfinalnem večeru virtualno plešemo, pojemo in klepetamo skupaj z DeBeat, Manifest in JAJA BOJZ.

https://bit.ly/SpilLiga02_ZOOM
*ZOOM: Na svojo napravo (računalnik, tablico, telefon) morate najprej naložiti Zoom aplikacijo. Za vstop na Štream je potrebna tudi registracija. Registrirate se na zgornji povezavi (lahko se vpišete pod izmišljenim imenom), nato se spodaj pojavi napis “Please click this URL to join.” Desno od napisa kliknite na navedeno povezavo in dobili boste dostop do Zoom štreama

YOUTUBE LIVE

Odločitev o napredovanju v finale ostaja v rokah strokovne žirije, ki bo dogajanje spremljala preko Zooma, in občinstva, ki bo za svoje favorite lahko glasovalo z SMS-om na telefonsko številko, prikazano na ekranu.

Tune in v soboto, 13. junija ob 20.00 preko platform Zoom*, Facebook in YouTube.

*Vsak koncert bo imel posebno ID številko, ki jo bomo objavili na spletni strani in na družbenih medijih. Za ogled koncerta “iz prve vrste” boste morali na svojo napravo (računalnik, tablico, telefon) naložiti Zoom aplikacijo. Za ogled koncerta se lahko prijavite tudi pod izmišljenim imenom, prav tako ni potrebno prižgati videa.

Posnetki koncertov in dogajanja bodo kasneje javno objavljeni tudi na YouTube kanalu Kina Šiška.

NASTOPAJOČI:

JAJA BOJZ, mladi novomeški punkerji, so na prejšnjem špilu Šiškin oder pognali v “luft”. Njihovi udarni ritmi bodo tokrat doneli po še večji dvorani in zagotovo se bo njihova nalezljiva energija razširila tudi po vaših domovih. V letih ustvarjanja so že kar nekaj koncertirali in dosegali zavidljive rezultate na tekmovanjih mladih glasbenih skupin.

https://soundcloud.com/user-526488854

DeBeat so alternativni rockerji iz Šentjerneja, ki jih združuje strast do glasbe, ki jo ustvarjajo. V zadnjem času se posvečajo avtorski glasbi, v njihovem repertoarju pa ne manjka priredb znanih slovenskih in tujih skupin. ”Razžgali” so že kar nekaj večjih odrov, kot so Kolektivc, Rock Jernejevo, Motozbor Malence, Vičstock in drugi.

https://soundcloud.com/debeat111

Manifest je koroški trojec, ki s svojo mešanico punka in hardrocka tvori mladostno uporniško skupino. “Če lahko s pomočjo glasbe izpostavimo nepravice, laži in ostale nebuloze, ki so zmeraj bolj prisotne, bomo to počeli. Vse dokler ne bodo ljudje spoznali, da obstaja nekaj večjega od njih samih. Dokler ne bo končno zopet čas za ulice in revolucijo,” pravijo.


ŠTREAM
 [š́trím] -a m – interaktivni spletni prenosi koncertov z velikega odra Kina Šiška vsak torek in petek ob devetih zvečer.

Organizira Kino Šiška.

 

Predvaja se…