Glasba

11. 06. 2020

dvorana Katedrala

štream x ŠKUC KSB: The Canyon Observer

interaktivni spletni prenos koncerta

Domaćice The Canyon Observer na odru Šiške!

YOUTUBE LIVE

Tune in v četrtek, 11. junija ob 21.00 preko platform Zoom*, Facebook in YouTube.

*Vsak koncert bo imel posebno ID številko, ki jo bomo objavili na spletni strani in na družbenih medijih. Za ogled koncerta “iz prve vrste” boste morali na svojo napravo (računalnik, tablico, telefon) naložiti Zoom aplikacijo. Za ogled koncerta se lahko prijavite tudi pod izmišljenim imenom, prav tako ni potrebno prižgati videa.

Posnetki koncertov in dogajanja bodo kasneje javno objavljeni tudi na YouTube kanalu Kina Šiška.

Domaćice The Canyon Observer že leta lomijo glasilke nedolžnih ojačevalcev s svojo zvočno mešanico atmosferike in špeha, ki useka kot tornado ocvirkov direkt v žilo. Izdali so dve plati, dva EP-ja, dva singla in domovino. V Svetem pismu je zapisano, da naj ima vsako gospodinjstvo vsaj en njihov album, poleg glasbe same pa dosegajo standarde dobrega banda še z naslednjimi lastnostmi:

– ne objavljajo “DUE TO CREATIVE DIFFERENCES/WE WISH HIM ALL THE BEST \m/” postov ob vsaki menjavi člana

– imajo Gašperja, lp

https://kaparecords.bandcamp.com/album/n-ll

ŠKUC KSB letos obeležuje 10 let obžalovanja lastnega delovanja, zadnjih 5 let pod okriljem ŠKUC-a. Na začetku je organiziral primarno stoner koncerte, ker mu gre ta zvrst pač najbolj na kurac, čez čas pa je razširil ponudbo še na ostale zvrsti, kjer morajo biti planeti poravnani, da pride več kot 17 ljudi. Skratka, koncerti za introvertirance, tako da je dogodek, ki si ga bomo ogledali od doma, logičen naslednji korak.

AFTER: cross štream x MKC SKOPJE: MY TEAR / ob 22.15

Organizira: Kino Šiška v koprodukciji s ŠKUC KSB.

Predvaja se…