Glasba

02. 06. 2020

dvorana Katedrala

štream x Kataman: N’TOKO

interaktivni spletni prenos koncerta

N’tokov štream “koncert ob koncu sveta”

 

YOUTUBE LIVE

Tune in v torek, 2. junija ob 21.00 preko platform Zoom*, Facebook in YouTube.

*Vsak koncert bo imel posebno ID številko, ki jo bomo objavili na spletni strani in na družbenih medijih. Za ogled koncerta “iz prve vrste” boste morali na svojo napravo (računalnik, tablico, telefon) naložiti Zoom aplikacijo. Za ogled koncerta se lahko prijavite tudi pod izmišljenim imenom, prav tako ni potrebno prižgati videa.

Posnetki koncertov in dogajanja bodo kasneje javno objavljeni tudi na YouTube kanalu Kina Šiška.

N’toko je eden izmed izvajalcev, katerih glasba in besedila zvenijo, kot bi bila napisana za izredne razmere, v katerih živimo danes. Od industrijskega vijačenja Blaževe produkcije iz zadnjega albuma Emirates do ostrih in hkrati utopičnih razrednih analiz njegovih slovenskih tekstov, nas N’tokov v živo predelani opus pelje skozi ves absurd, jezo in upanje naše karantenske dobe.

KUD Kataman, ki se z glasbenim promotorstvom ukvarja že od leta 2005, je v svojih 15 letih neumornega delovanja s koncertnima serialkama LINK in NuYu “poLINKal” številne sorodne koncertne organizatorje, producente,  koncertna prizorišča in občinstva. Na različna domača in ex-Yu koncertna prizorišča ter v različne kontekste je v lastni organizaciji/produkciji in soorganizaciji/koprodukciji postavil številna mednarodna, ex-Yu in domača koncertna imena, kot so Lubomyr Melnyk, Hauschka, Nils Frahm, Zola Jesus, Chinawoman, New Wave Syria, Caribou, Lo-Hi-Fi, Dan Deacon, Kleemar, Elektro Guzzi, Xiu Xiu, It’s Everyone Else, Deerhoof, Nina Bulatovix, ANBB, !!! (Chk Chk Chk), We Can’t Sleep At Night, Blixa Bargeld & Teho Teardo, Ben Frost, James Chance & Les Contortions, ŠKM banda, Irena Tomažin, Repetitor, N’toko, …

AFTER: cross štream x MKC Skopje: Druggy & SAM, ob 22:15

ŠTREAM [š́trím] -a m – interaktivni spletni prenosi koncertov z velikega odra Kina Šiška vsak torek in petek ob devetih zvečer.

Organizira Kino Šiška v koprodukciji s Kataman.

Predvaja se…