Glasba

29. 10. 2020 - 29. 10. 2020

dvorana Katedrala

PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA – PRESTAVLJENO

koncert

Prismojeno v Kinu Šiška s Prismojenimi profesorji bluesa in njihovim prvim albumom v slovenskem jeziku PRISMOJENI?. 

Že kupljene vstopnice veljajo za nov datum (TBA).
Vsi, ki ste kupili vstopnice za obisk dogodka v Kinu Šiška, ste upravičeni tudi do vračila kupnine (navodila na https://www.kinosiska.si/vracilo-kupnine-za-odpovedane-in-prestavljene-dogodke/).

Prismojeni profesorji bluesa, slovenska glasbena zasedba, neznana predvsem po svojih pesmih, a prepoznavna po neprekinjeni ljubljanski turneji, ki traja vse od leta 2014. Če ste se želeli sprehoditi in uživati v mirnem ljubljanskem večeru, so vam Prismojenci zanesljivo že prekrižali načrte. Skupaj so posneli dve studijski plošči, Family (2016) in Wacky Blues Professors (2018), ter koncertno dvojno ploščo iz Križank z naslovom Live in Križanke (2017). Z nobeno od naštetih niso zasloveli, kar jih je pripeljalo v čisto blaznost. Zato bodo poskusili še enkrat in oktobra leta 2020 v Kinu Šiška premierno predstavili svojo prvo ploščo v slovenščini z naslovom PRISMOJENI?.

A to še ni vse. Profesorjem se bo pridružil tudi nov član prismojene zbornice Aleš Uhan – Peško na klaviatari. Pete vam bojo ogreli Prismojenci, glavne zvezde večera pa Wacky Blues Professors z že uigrano ekipo gostov, kot so Alt Seveda ter mnogi drugi.

Vstopnice že v prodaji prek spleta in prodajne mreže Eventim.

Organizacija: Glasilka.

Predvaja se…