Intermedija

27. 09. 2021

dvorana Katedrala

Odiseja skozi mojo – tvojo umazanijo | Eva Petrič in Rupert Huber

Transmedijska instalacija in performans

Priznani avstrijski glasbenik Rupert Huber in večmedijska umetnica Eva Petrič se bosta v dialogu tvoja umazanija – moja umazanija, v izvajanju štirih glasbenih kompozicij Ruperta Hubra v okolju transmedijske umetniške instalacije in performansa Eve Petrič, predstavila v liričnem potovanju skozi kolektivne “hematome” soške fronte, argentinske Umazane vojne, 11. 9. newyorškega Ground Zero in nastajajoče hematome koronavirusa.

 V drugem delu večera se bo potovanje nadaljevalo z Evo Petrič in njeno Odisejo sirene v transmedijski scenski instalaciji EVAcuate @ EVOLUTION, ki na valovih 11 frekvenc sestavlja abecedo e @ motion evolucije.

https://www.eva-petric-evacuate.com/performance

Vstopnice v prodaji prek spleta in prodajne mreže eventim.si.

BON21

Za nakup vstopnice je mogoče unovčiti tudi BON21 na blagajni Kina Šiška od ponedeljka do petka med 15.00 in 18.00 oziroma na dan dogodka. Več o načinu unovčevanja ter dokumentih, ki jih potrebujete za unovčitev, si preberite na spletni strani FURS.

PCT POGOJI

Ob vstopu na prireditveni prostor v času javnih kulturnih prireditev je potrebno upoštevati veljavne javnozdravstvene ukrepe in s tem dokazila o PCT pogoju. Kot dokazilo o izpolnjevanju pogoja PCT se lahko predloži digitalno COVID potrdilo EU v digitalni ali papirnati obliki, opremljeno s kodo QR (mobilna sporočila niso veljavna) ali se predloži drugo potrdilo oziroma dokazilo v skladu s predpisi, ki ga pristojna oseba preveri z vpogledom v to potrdilo oziroma dokazilo.

Organizacija: Avstrijski kulturni forum Ljubljana in Kino Šiška

Predvaja se…