Glasba

25. 03. 2021

dvorana Katedrala

LUMBERJACK – PRESTAVLJENO

predstavitev novega albuma

Dogodek je do nadaljnjega prestavljen, nov datum TBA. Vse že kupljene vstopnice seveda veljajo tudi za prestavljene dogodke, ki že imajo nadomestne datume. Veseli bomo, če boste vstopnico obdržali tudi za nadomestni termin in s tem podprli kulturno dogajanje v Sloveniji.

VRAČILO KUPNINE ZA ODPOVEDANE IN PRESTAVLJENE DOGODKE

Lumberjack, stari znanci odra Komune, se po več nastopih na Špil ligi podajajo na oder Katedrale z novim albumom!

Skupina petih mladih fantov se je na odru Komune predstavila v dveh sezonah Špil lige in že takrat opozorila nase s svojimi spevnimi refreni in mladostno energijo. V letu 2018 so se pridružili glasbenikom pod okriljem založbe Nika, predstavili svoj prvi EP in nato še debitantski album Brez nadzora, brez morale, ki so ga predstavili v razprodanem CSK France Prešeren. Od takrat se s koncerti niso ustavili in jih v dobrem letu imeli več kot 50.

Ne samo na terenu, prisotni so tudi na radijskih postajah, kjer ste v zadnjih mesecih zagotovo lahko slišali pesmi “Kralj”, “Čist vse” ali “Tist dan”. Za leto 2020 pa že napovedujejo novo dolgometražno ploščo, polno zdravega, mladostniškega in energičnega rokenrola, ki jo bodo promocijsko predstavili oktobra v ljubljanskem Kinu Šiška.

Vstopnice že v prodaji prek spleta in prodajne mreže Eventim.

Organizacija: Nika Records v sodelovanju s Kinom Šiška.

Predvaja se…