Glasba

04. 03. 2021

Kino Šiška

Jure Lesar

spletni prenos koncerta

Pevec in kitarist Jure Lesar, nekdaj gonilna sila benda Eskobars, bo v neposrednem spletnem prenosu iz Šiške ob podpori spremljevalnega benda predstavil svoj drugi samostojni album Je kaj novega, ki pri založbi Dallas izide konec februarja. Na njem se v družbi prekaljenih glasbenih gostov, kot sta Zoran Čalić (ex-Majke, Big Foot Mama) in Martin Janežič – Buco (Hamo & Tribute 2 Love) ukvarja z odnosom med moškim in žensko, “od začetne zaljubljenosti, trenj, razhoda in na koncu – do odpuščanja.”

Jure Lesar se je po razpadu Eskobarsov posvetil samostojni karieri in leta 2018 izdal prvi avtorski album Zemljin sin. Udarni verzi ter lirične upodobitve so ujela ušesa pozornih poslušalcev, glasba pa je dobila svoje mesto tudi na terenu – Jure je svoj glasbeno-poetični izraz ponesel širom Slovenije, od Obale do Cankarjevega doma. Tokrat se bo s polno bendovsko zasedbo ustavil v Šiški in nam predstavil svoj novi album.

Zaradi upoštevanja veljavnih javnozdravstvenih predpisov bo tokratni koncert potekal v neposrednem plačljivem prenosu na platformi Entrio, ki omogoča predvajanje na vseh pametnih napravah.

Opomba: večji del prihodkov od spletnih ogledov gre, poleg honorarja, izvajalcem. Podprite domačo glasbeno ustvarjalnost.

*Family pack je namenjen vsem tistim, ki si boste koncert ogledali v večjem številu na istem zaslonu. Seveda nihče ne bo vedel, če ste kupili samo eno vstopnico, boste pa z nakupom family pack vstopnice nastopajoče še bolj podprli.

Na dan dogodka je nakup vstopnic možen do 21.40.

Organizacija: Kino Šiška.

Predvaja se…