Glasba

30. 07. 2021

Kavarna Kino Šiška

poletje v Šiški 2021

JOHN BRINGWOLVES

brezplačen koncertni cikel

Po tolkalskem otroštvu in rockerski mladosti se je Giovanni Portaluppi posvetil raziskovanju zvočnega dizajna in eksperimentiranju, nato pa začel s pomočjo iPada producirati elektronsko glasbo.

Z daljšega potovanja po Čilu se je leta 2018 vrnil kot John Bringwolves in pod vplivom Four Teta, Jamieja xx, Buriala in Aphex Twina začel ustvarjati zasanjano avtorsko glasbo, ki črpa iz njegove pestre preteklosti – od blues kitar in ambientalnih synthov  do navite ritem mašine, od starih semplov do uličnih zvokov in vizualne umetnosti. 

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov za poletno druženje in zbliževanje. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo ob upoštevanju veljavnih javnozdravstvenih zapovedi v glasbi uživali pod streho naše Komune. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Predvaja se…