Glasba

12. 05. 2020

dvorana Katedrala

IN FLAMES – PRESTAVLJENO

Obvestilo organizatorja:
Zaradi ukrepov vlade v zvezi z COVID-19, smo prisiljeni prestaviti koncert skupine In Flames na novi datum.
Takoj, ko bo novi datum koncerta znan, vas bomo obvestili.
Že kupljene vstopnice in VIP paketi veljajo za novi datum koncerta.
Hvala za potrpežljivost in razumevanje.

Legendarni švedski metalci In Flames bodo v Kinu Šiška nastopili v okviru svetovne koncertne turneje ob predstavitvi aktualne studijske plošče I, The Mask in 30-letnici delovanja. Obljubljajo zažigaški stampedo s svojimi starejšimi, železnimi klasikami in najboljšim iz zadnjega obdobja.

In Flames sodijo med najvplivnejše in najpomembnejše metal skupine zadnjih desetletij. Od začetka delovanja leta 1990 v Göteborgu, se skupina ves čas razvija in brezkompromisno sledi svoji viziji. Melodični death metal iz zgodnjih let je nadgradila v samosvoj, originalen izraz, predstavljen na 13 studijskih albumih, med katerimi so The Jester Race, Clayman, Reroute to Remain, Come Clarity, A Sense of Purpose, Sounds of a Playground FadingSiren Charms in zadnji, I, The Mask, posnet v Los Angelesu s producentom Howardom Bensonom.

Album I, The Mask, objavljen 1.marca 2019, je požel velik uspeh in se zavihtel na 1. mesto lestvic na Švedskem in v Avstriji, 2. mesto v Nemčiji in 1. mesto US Top Rock and Metal Albums.

In Flames so vzorniki številnim poznanim rock in metal glasbenikom. Prodali so več kot tri milijone plošč in z vsako je njihova priljubljenost po svetu le še naraščala. In Flames posebej slovijo kot fantastični koncertni izvajalci in so med najbolj zaželjenimi metal atrakcijami. Večkrat so prekrižarili vse kontinente, nastopali so s SlayerJudas Priest, Avenged Sevenfold, Disturbed idr., in na največjih festivalih kot so Ozzfest, Download Festival, Nova Rock, Gigantour, Hellfest, Metalcamp/MetalDays.

Devet let po odličnem koncertu v napolnjenem Kinu Šiška, se prvaki švedskega metala 12. maja vračajo na prizorišče ‘zločina’, s svojimi najboljšimi pesmimi in  visoko vnetljivim šovom – “In Flames We Trust”!

Vstopnice že v prodaji prek spleta in prodajne mreže Eventim.

Organizacija: Nomad Music in MH Concerts.

Predvaja se…