Nakup vstopnic in popusti

Blagajna

Blagajna Kina Šiška je odprta vsak dan od ponedeljka do petka med 15:00 in 20:00 ter na dan dogodka, eno uro pred dogodkom.

V poletnem času (6. 7.-3. 9.) je blagajna odprta samo na dan dogodka, eno uro pred dogodkom. Vstopnice za dogodke v Kinu Šiška je mogoče kupiti tudi preko naše spletne strani pri posameznih dogodkih in na Eventimovih prodajnih mestih.

Rezervacij vstopnic na naši blagajni ne sprejemamo.

Nakup vstopnic

Vstopnice za dogodke v Kinu Šiška oziroma v organizaciji Kina Šiška na drugih lokacijah je mogoče kupiti preko naše spletne strani pri posameznih dogodkih, na prodajnih mestih Eventima oziroma neposredno na blagajni Kina Šiška.

Predprodajne cene vstopnic veljajo do dneva pred dogodkom oziroma do razprodaje kapacitete, enako velja tudi za uveljavljanje vseh popustov in skupinski nakup vstopnic (nad 5 oseb).

Število vstopnic po early bird ceni je omejeno in na voljo do datuma, navedenega v posameznem dogodku, oziroma do razprodaje kontingenta.

Ob nakupu vstopnic prek Eventim prodajne mreže Eventim od 3. 4. 2017 dalje obračunava strošek obdelave nakupa v višini 1,5 EUR. Strošek je vezan na posamezen nakup in ne na število kupljenih vstopnic (ostaja enak, če v enkratnem nakupu kupite eno ali več vstopnic).

Pri nakupih do vključno 12,00 EUR na blagajni izvajalca v Kinu Šiška se tega stroška ne zaračunava.

Popusti

Dijaki, študentje, upokojenci, registrirane brezposelne osebe, registrirane samozaposlene osebe na področju kulture in medijev z veljavnim dokazilom o svojem statusu ter skupine nad 5 oseb lahko koristijo 20 % popust pri nakupu vstopnic v predprodaji (ne na dan dogodka) v Hiši vstopnic Tivoli, Kinu Šiška, Cityparku in Križankah v Ljubljani ter v Hiši vstopnic v mariborskem Europarku.

Otroci do 6. leta imajo vstop prost. Za gibalno in senzorno ovirane osebe je vstopnica brezplačna. Prost vstop pripada tudi enemu (1) spremljevalcu.

Imetniki Evropske mladinske kartice (Ej!KArtica) imajo pri nakupu ene (1) vstopnice v predprodaji 20 % popust na določenih Eventimovih prodajnih mestih. Za uveljavljanje popusta je potrebna veljavna kartica.

Morebitni popusti se ne seštevajo. Popusti veljajo za vse javne prireditve v Kinu Šiška. Število vstopnic je omejeno.

Predvaja se…