Nakup vstopnic

Blagajna

Blagajna Kina Šiška je odprta vsak dan od ponedeljka do petka med 15:00 in 20:00 ter na dan dogodka eno uro pred dogodkom.

V poletnem času (24. 6. – 31. 8.) je blagajna odprta samo na dan koncertov od 15:00 dalje. Vstopnice za dogodke v Kinu Šiška je mogoče kupiti tudi preko naše spletne strani pri posameznih dogodkih in na Eventimovih prodajnih mestih.

Nakup vstopnic

Vstopnice za dogodke v Kinu Šiška oziroma v organizaciji Kina Šiška na drugih lokacijah je mogoče kupiti preko naše spletne strani pri posameznih dogodkih, na prodajnih mestih Eventima oziroma neposredno na blagajni Kina Šiška. Predprodajne cene vstopnic veljajo do dneva pred dogodkom, enako velja tudi za uveljavljanje vseh popustov in skupinski nakup vstopnic (nad 5 oseb).

Popusti

Dijaki, študentje, upokojenci, registrirane brezposelne osebe, registrirane samozaposlene osebe na področju kulture in medijev z veljavnim dokazilom o svojem statusu ter skupine nad 5 oseb lahko koristijo 20 % popust pri nakupu vstopnic v predprodaji (ne na dan dogodka) v Hiši vstopnic Tivoli, Kinu Šiška, Cityparku in Križankah v Ljubljani ter v Hiši vstopnic v mariborskem Europarku.

Otroci do 6. leta imajo vstop prost. Za gibalno in senzorno ovirane osebe je vstopnica brezplačna. Prost vstop pripada tudi enemu (1) spremljevalcu.

Imetniki Evropske mladinske kartice (Ej!KArtica) imajo pri nakupu ene (1) vstopnice v predprodaji 20% popust na določenih Eventimovih prodajnih mestih. Za uveljavljanje popusta je potrebna veljavna kartica.

Morebitni popusti se ne seštevajo. Popusti veljajo za vse javne prireditve v Kinu Šiška. Število vstopnic je omejeno.

Predvaja se…