Preberi

OBJAVA SKLEPA ZAVODA V ZVEZI Z DELOVANJEM ZAVODA

30. 04. 2020

Direktor Kina Šiška je sprejel sklep o ponovnem delovanju galerije DobraVaga in letnega vrta lokala ter navodila za zaposlene, sodelavce in obiskovalce.

Na podlagi 2. člena Odloka o spremembah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 59/2020) je direktor Kina Šiška sprejel nov sklep o ponovnem odprtju galerije DobraVaga, letnega vrta lokala Kavarna Kina Šiška ter izvajanjem dogodkov zaprtega tipa v Katedrali in Komuni, za katere omogoča ogled oziroma spremljanje na daljavo. Prav tako je sprejel dokument z navodili zaposlenim, ostalim sodelavcem in obiskovalcem, ki se nanašajo na zagotavljanje izvrševanja ukrepov za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni COVID-19 ter varnosti in zdravja za obiskovalce galerije DobraVaga, letnega vrta Kavarne Kino Šiška in za zaposlene ter sodelavce v okviru zaprtih dogodkov v Katedrali in Komuni.

Sklep in Navodila veljajo od 4. 5. 2020 do preklica. 

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na vodjo za stike z javnostjo Roka Avbarja (rok.avbar@kinosiska.si in 030 310 105).

Predvaja se…