Razglas

NASTOP ZASEDBE DEERHOOF NA FESTIVALU MENT LJUBLJANA ODPOVEDAN ZARADI BOLEZNI

27. 01. 2017, MENT Ljubljana

Na žalost zasedba Deerhoof, ki bi morala v sredo 1. februarja nastopiti na otvoritvenem večeru festivala MENT Ljubljana v Kinu Šiška, zaradi bolezni odpoveduje celotno evropsko turnejo.

Zasedba v uradni izjavi sporoča: “Z veliko žalostjo sporočamo, da zaradi resne pljučnice ne moremo odpotovati v Evropo ali tam zažgati. Prognoza je dobra, a zaenkrat prosimo sprejmite naše opravičilo, da nam ne bo uspela ta turneja, ki smo se je tako zelo veselili.” 

Preostali program otvoritvenega večera ostaja nespremenjen. Nastopili bodo britanski blues-beatbox dvojec Heymoonshaker, norveški rock trio Sauropod, estonski kitarist Erki Pärnoja z zasedbo in domača benda – indie rockerji Koala Voice ter najbolj alter-turbo folk skupina Leni Kravac. Za sproščen termin iščemo ustrezno zamenjavo.

Imetniki enodnevnih vstopnic za prvi dan festivala, ki bi želeli vstopnico vrniti, lahko to do 1. 2. 2017 storijo na prodajnem mestu Eventima, kjer so opravili nakup. Če je bil nakup opravljen preko spleta, se vračilo lahko opravi prek info@eventim.si.

Ekipa MENT Ljubljana se vam zahvaljuje za razumevanje.

Predvaja se…