Razglas

INMUSICMENT 2017 – RAZPIS

13. 04. 2017, MENT Ljubljana

Razpis za slovenske izvajalce, ki želijo nastopiti na festivalu INmusic v Zagrebu. Tokrat s štartom v Kinu Šiška!

Največji hrvaški festival popularne glasbe INmusic in MENT Ljubljana razpisujeta natečaj za slovenske glasbene ustvarjalce, ki bi želeli postati del programa, ki med drugimi vključuje svetovno poznana imena kot so Kings Of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly in druga. Predizbor natečaja se zgodi 17. maja v Kinu Šiška.


RAZPIS

MENT v sodelovanju s festivalom INmusic poziva glasbene izvajalce (s koncertnimi izkušnjami in z javno dostopnimi avdio posnetki), da se s kratkim opisom, povezavami na svojo glasbo in ostale spletne informacije, prijavijo na natečaj. Prijave se zbirajo do vključno 28. 4. 2017, nakar bo komisija sestavljena iz predstavnikov Vala 202 in festivala MENT Ljubljana, izbrala 5 izvajalcev, ki bodo 17. 5. 2017 nastopili v Kinu Šiška v Ljubljani. Dva izbranca pa bosta nastopila tudi na festivalu INmusic. Enega bodo po nastopih v Šiški izbrali organizatorji festivala INmusic, drugega občinstvo na koncertu. Prijave se zbirajo na e-naslovu: manage@ment.si.

Kaj torej storiti?

– najprej preverite, če imate 17. 5. 2017 čas za nastop v Kinu Šiška in če imate med 19. in 21. 6. 2017 čas za nastop na festivalu INmusic
– nato na naslov manage@ment.si pošljite prijavo z naslovom INMUSIC17 in z imenom benda / izvajalca
– v prijavo vključite kratek predstavitveni tekst, uporabne povezave na svojo glasbo in kontaktno telefonsko številko
– NE pošiljajte avdio datotek v priponki!
– prijave zbiramo do vključno 28. 4. 2017


FESTIVAL INMUSIC

Največji hrvaški festival popularne glasbe se bo letos odvil dvanajstič in ponovno napoveduje nabor svetovno poznanih imen in regionalnih porvakov. Tako so med drugimi napovedani tudi Kings of Leon, Alt-J, Arcade Fire, Kasabian, Repetitor, Flogging Molly, Slaves, Michael Kiwanuka, Darko Rundek in Booka Shade.

Vstopnice za festival (60 €), ki se bo odvijal med 19. in 21. junijem, so na voljo na uradni spletni strani (inmusicfestival.com). V redni prodaji so tudi sedem dnevne vstopnice za kamp (34 €). Več informacij lahko najdete na www.inmusicfestival.com.

Medijski partner projekta je Val202.

Predvaja se…