Razglas

European Dancehouse Network vabi na forum “Are you in? Dance and its audience”

07. 10. 2021

European Dancehouse Network, čigar član je tudi Kino Šiška, vabi profesionalce s področja sodobnega plesa 12. oktobra 2021 na celodnevni forum o odnosu med ustvarjalci sodobnega plesa in njihovimi občinstvi. Forum bo potekal na Zoom-u.

Evropska mreža plesnih hiš (European Dancehouse Network) bo skupaj z organizacijama The Place in Sadler’s Wells 12. oktobra organizirala celodnevni dogodek z naslovom Are you in? Dance and its audience”. 

Pandemija je močno pretresla realnost ustvarjalcev na področju sodobnega plesa in ponudila tako nujno kot priložnost raziskati nove odnose z občinstvi. Forum, kot tovrstno obliko prenosa znanj imenuje EDN, temelji na izvlečkih srečevanj članov mreže v preteklih letih. 

Kot ključna vprašanja bo forum izpostavil: kako se povezujemo? Kdo definira, kdo je izključen in vključen? Kaj prinaša prihodnost za sodobni ples in njegova občinstva? Kaj smo se o občinstvih naučili v zadnjem letu in pol? Kako lahko so-ustvarjamo in gradimo neposredno vez z našimi občinstvi s pomočjo digitalne povezanosti?

Pridružite se umetnikom, producentom, promotorjem in ostalim ustvarjalcem na področju sodobnega plesa iz cele Evrope ter prisluhnite dobrim praksam. 

Udeležba na forumu je brezplačna, potrebna je registracija do najkasneje 10. oktobra na povezavi https://bit.ly/ForumEDN.

Cel dan bo poskrbljeno tudi za znakovni jezik v angleškem jeziku.

Natančen urnik je objavljen na spletni strani EDN.

Fotografija: Requardt & Rosenberg: Future Cargo, avtor Stuart Martin

Design: Lealudvik 

Evropska mreža plesnih hiš je sofinancirana s strani programa Ustvarjalna Evropa Evropske Unije. 

Predvaja se…