Glasba

15. 10. 2020

dvorana Katedrala

ZLATKO

hibridni koncert

Eden od treh kraljev slovenskega repa Zlatko bo po razprodanem nastopu v Gala hali svojo novo ploščo Julijan Mak predstavil še v hibridni formi – v živo pred občinstvom v naši veliki dvorani in v neposrednem spletnem prenosu!

Plošča Julijan Mak si prizadeva za to, da gremo naprej. Pesmi so posvečene vztrajnosti, boju, bolezni, ljubezni, … močnim čustvom, ki so del naših življenj. Če želimo ta čustva doživljati kot pozitivna, moramo za to trdo delati. Zlatkota je Ivan Cankar motiviral, spodbudil, pomiril. Čutil je, da sta povezana, zato je zbral moči in se napotil na dolgo pot novega projekta, ki je danes pred nami. Besedila vas bodo spomnila na nekaj, kar že veste, a ste pozabili, oziroma je ostalo nekje v ozadju in megli vaših misli, čustev. Jasno je, da živimo v težkih časih. Če nismo vedeli, koliko je vredno zdravje, nas je na to opozoril virus. ”Izza razpok posijalo bo upanje,” pa je nota, ki jo Julijan Mak nosi v sebi. In kot vedno je navdih življenje, samo in vsi trenutki, dobri ali slabi, tvorijo celoto.

Zlatan Čordić – Zlatko je tekom kariere iz borbenega freestylerja prerasel v slovenskega reperskega zvezdnika, zavoljo svojega pozitivnega odnosa in seveda rimoklepaških veščin izjemno priljubljenega po celi državi, še zlasti pa v svoji rodni, mnogokrat opevani Ljubljani. Ne glede na to, ali se tematsko posveča fužinskemu vsakdanu ali globalnim problematikam, je v njegovi glasbi vedno čutiti ljubezen do njegove soseske, do sočloveka, do življenja samega.

Zaradi upoštevanja veljavnih javnozdravstvenih predpisov je število mest v naši dvorani omejeno, a brez skrbi – dogodek bo potekal v hibridni formi. Tisti, ki vam ne bo uspelo priti do vstopnice ali boste želeli svoje priljubljene izvajalce podpreti iz udobja domačega brloga, boste nastop lahko spremljali v neposrednem plačljivem prenosu na platformi DICE, ki omogoča predvajanje na vseh pametnih napravah. Se vidimo na špilu!

Vstopnice že v prodaji prek spleta in prodajne mreže Eventim.
Vstopnice za neposredni prenos v živo preko aplikacije DICE.

Organizacija: Kino Šiška.

Predvaja se…