Glasba

01. 10. 2020

dvorana Katedrala

ZALAGASPER

hibridni koncert

Po odmevni februarski predstavitvi prvenca pred polno Katedralo se v Kino Šiška vračata domača ljubljenca zalagasper. V luči danih razmer se tokrat veselimo še bolj intimnega nastopa v hibridni formi, saj bo koncert možno spremljati tako iz dvorane kot prek spleta.

Vstopnice za neposredni prenos v živo preko aplikacije DICE.

Vsa navodila (v ang): http://bit.ly/DICE_support

 Elektro pop dvojec zalagasper, ki ga sestavljata pevka Zala Kralj in multiinstrumentalist Gašper Šantl, se je širši javnosti prvič predstavila z uspešnico “Valovi”, med drugim nagrajeno tudi z zlato piščaljo. Njegov pretanjen, čuten elektronski pop in njen očarljivo zasanjan glas, ki ga je Mladina primerjala z “ameriško ikono dream popa Hope Sandoval“, sta pač kot narejena drug za drugega. Po nizu uspešnih skladb sta se mlada ustvarjalca z evrovizijskim nastopom in skladbo “Sebi” uveljavila ne le na domačih tleh, temveč tudi uspešno prodrla v tujino. O njuni priljubljenosti izven naših meja ne pričajo le nastopi na festivalih, kot sta Moscow Music Week in Waves Vienna, temveč tudi dejstvo, da sta s septembrom 2020 že drugi mesec zapored na 1. mestu lestvice najbolj obetavnih glasbenikov v EU po izboru mreže INES.

Februarja sta bila s predstavitvijo prvenca 4 med zadnjimi, ki so pred pandemičnimi omejitvami nastopili pred občinstvom v naši Katedrali, zato se spodobi, da sta med prvimi, ki vam bodo izrekli dobrodošlico ob povratku vanjo.

Zaradi upoštevanja veljavnih javnozdravstvenih predpisov je število mest v naši dvorani omejeno, a brez skrbi – dogodek bo potekal v hibridni formi. Tisti, ki vam ne bo uspelo priti do vstopnice ali boste želeli svoje priljubljene izvajalce podpreti iz udobja domačega brloga, boste nastop lahko spremljali v neposrednem plačljivem prenosu na platformi DICE, ki omogoča predvajanje na vseh pametnih napravah. Se vidimo na špilu!

Vstopnice že v prodaji prek spleta in prodajne mreže Eventim.

Organizacija: Kino Šiška.

Predvaja se…