Glasba

01. 10. / čet / 20:00

dvorana Katedrala

ZALAGASPER

hibridni koncert

Na dan 12 €

s popustom 9.60 €

DICE (live stream) 6 €

Po odmevni februarski predstavitvi prvenca pred polno Katedralo se v Kino Šiška vračata domača ljubljenca zalagasper. V luči danih razmer se tokrat veselimo še bolj intimnega nastopa v hibridni formi, saj bo koncert možno spremljati tako iz dvorane kot prek spleta.

Elektro pop dvojec zalagasper, ki ga sestavljata pevka Zala Kralj in multiinstrumentalist Gašper Šantl, se je širši javnosti prvič predstavila z uspešnico “Valovi”, med drugim nagrajeno tudi z zlato piščaljo. Njegov pretanjen, čuten elektronski pop in njen očarljivo zasanjan glas, ki ga je Mladina primerjala z “ameriško ikono dream popa Hope Sandoval“, sta pač kot narejena drug za drugega. Po nizu uspešnih skladb sta se mlada ustvarjalca z evrovizijskim nastopom in skladbo “Sebi” uveljavila ne le na domačih tleh, temveč tudi uspešno prodrla v tujino. O njuni priljubljenosti izven naših meja ne pričajo le nastopi na festivalih, kot sta Moscow Music Week in Waves Vienna, temveč tudi dejstvo, da sta s septembrom 2020 že drugi mesec zapored na 1. mestu lestvice najbolj obetavnih glasbenikov v EU po izboru mreže INES.

Februarja sta bila s predstavitvijo prvenca 4 med zadnjimi, ki so pred pandemičnimi omejitvami nastopili pred občinstvom v naši Katedrali, zato se spodobi, da sta med prvimi, ki vam bodo izrekli dobrodošlico ob povratku vanjo.

Zaradi upoštevanja veljavnih javnozdravstvenih predpisov je število mest v naši dvorani omejeno, a brez skrbi – dogodek bo potekal v hibridni formi. Tisti, ki vam ne bo uspelo priti do vstopnice ali boste želeli svoje priljubljene izvajalce podpreti iz udobja domačega brloga, boste nastop lahko spremljali v neposrednem plačljivem prenosu na platformi DICE, ki omogoča predvajanje na vseh pametnih napravah. Se vidimo na špilu!

Vstopnice že v prodaji prek spleta in prodajne mreže Eventim.
Vstopnice za neposredni prenos v živo preko aplikacije DICE

Organizacija: Kino Šiška.

Predvaja se…