13. 06. 2014 - 14. 06. 2014

RE:CIKLARNICA (What’s the deal?)

serija dvodnevnih ustvarjalnih delavnic re:cikliranja Kino Šiška v sodelovanju z Društvom za gojenje ustvarjalnega mišljenja in bivanja – GUMB  v okviru mednarodnega projekta urbane kulture mladih What’s the deal? organizira serijo dvodnevnih ustvarjalnih delavnic recikliranja, v okviru katere bodo udeleženci pod vodstvom izkušenih mentorjev samostojno raziskovali kreativne načine preobrazbe vsakdanjih odpadnih materialov v raznovrstne unikatne

serija dvodnevnih ustvarjalnih delavnic re:cikliranja

Kino Šiška v sodelovanju z Društvom za gojenje ustvarjalnega mišljenja in bivanja – GUMB  v okviru mednarodnega projekta urbane kulture mladih What’s the deal? organizira serijo dvodnevnih ustvarjalnih delavnic recikliranja, v okviru katere bodo udeleženci pod vodstvom izkušenih mentorjev samostojno raziskovali kreativne načine preobrazbe vsakdanjih odpadnih materialov v raznovrstne unikatne in uporabne izdelke. Delavnice bodo sledile »naredi si sam« principu ustvarjanja, zato bo veliko prostora za kreativno raziskovanje in eksperimentiranje.
Delavnice so brezplačne in so namenjene starejšim od 15 let. Vodila jih bosta Petra Gosenca in Jurij Bobič iz Društva za gojenje ustvarjalnega mišljenja in bivanja – GUMB.

Število udeležencev za posamezni sklop delavnic je omejeno.
Obvezne predhodne prijave na: kiosk@kinosiska.si.

 

POHIŠTVO IZ KARTONA
petek, 13. junij 2014, 16:00-20:00
sobota, 14. junij 2014, 15:00-19:00

Na junijski dvodnevni Re:ciklarnici bomo iz odpadnega kartona izdelovali manjše in večje kose pohištva. V petek bomo najprej zarisali natančne načrte za pohištvo (prirejene krivuljam vaših stanovanj) ter odrezali ustrezne kose kartona. V soboto bomo kose lepili, sestavljali, lakirali in jih popestrili s kolažnimi krpankami in barvami, da se bodo tudi barvno zlili z vašimi stanovanji.

Spremljajte naše kreativne podvige na: reciklarnica.tumblr.com

Organizacija: Kino Šiška (v okviru projekta What’s the deal?).

logoti-940x332

Predvaja se…