Glasba

31. 07. 2019

Kavarna Kino Šiška

Poletje v Šiški 2019

VIAH

brezplačni koncertni cikel

Čehinja vietnamskega porekla Viah s svojo avtentično kombinacijo vokalnega in produkcijskega talenta predstavlja svež veter na češki glasbeni sceni. Z lanskim prvencem Tears of a Giant je dokazala zmožnost prehajanja od šepetajoče klavirske melanholije do monumentalnih plesnopodnih hitičev, v živo pa s pridom izkorišča študij eksperimentalnih medijev, saj so njeni nastopi prej interdisciplinarni performansi kot pa le koncerti.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Predvaja se…