Glasba

21. 01. 2021

Kino Šiška

Vazz

spletni prenos koncerta

Po razprodanem prvem nastopu pred dobrim letom se mladi ljubljanski reper Vazz vrača v Kino Šiška, tokrat z ekskluzivnim živim, ambientalnim in scensko zanimivim koncertom. Morda ga popestri tudi kak skrit gost, prvič pa bo v živo odigran tudi Vazzov najnovejši singel “Kaktus”, zato ne zamudite prenosa!

Mark Jacob Cavazza aka Vazz je v prvi vrsti umetnik, ki je predan kulturi. Z dvema solo ploščama v dveh letih, pri katerih so mu produkcijsko podporo med drugim nudili Hyu, YNGFirefly in Emiljo AC, se je uveljavil kot eden najvidnejših mladih hiphop ustvarjalcev v Sloveniji. Tudi v korona letu je obdržal nalet – poleg ojačane ponovne izdaje prvenca JACOB Deluxe je navrgel še nekaj novih komadov, sodelovanj in spotov. Nedavno je bil gost na skladbi WCKD Nation “Come Over Come By” in jutranjem koncertu Vala 202 z Andrejem Karolijem.

Januarja 2021 se bo končno vrnil tudi v Šiško, kjer je novembra 2019 ob predstavitvi druge plošče razprodal Komuno.

Zaradi upoštevanja veljavnih javnozdravstvenih predpisov bo tokratni hibridni koncert potekal le v neposrednem plačljivem prenosu na platformi DICE, ki omogoča predvajanje na vseh pametnih napravah.

Na dan dogodka je nakup vstopnic možen do 21.40.
Če želite eno izmed kupljenih vstopnic poslati prijatelju_ci, imate to možnost do 2 uri pred začetkom koncerta.

Opomba: večji del prihodkov od spletnih ogledov gre, poleg honorarja, izvajalcem. Podprite domačo glasbeno ustvarjalnost.

*Family pack je namenjen vsem tistim, ki si boste koncert ogledali v večjem številu na istem zaslonu. Seveda nihče ne bo vedel, če ste kupili samo eno vstopnico, boste pa z nakupom family pack vstopnice nastopajočo še bolj podprli.

Organizacija: Kino Šiška.

Predvaja se…