Glasba

21. 07. 2021

Kavarna Kino Šiška

poletje v Šiški 2021

Trio Lumi

brezplačen koncertni cikel

Folk trio Lumi povezuje ljubezen do skandinavske, baltiške in balkanske ljudske glasbe, ki jo združujejo z avtorsko, mojstrska izvedba v kombinaciji dveh violin, violončela in glasov pa zveni mladostno drzno in s pogosto nepričakovanimi obrati.

Zasedba se je spoznala in kalila na glasbeni akademiji in ulicah Gradca ter drugod po tujini, svoj januarja izdani prvenec Tere Tere pa so posneli v Estoniji. 

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov za poletno druženje in zbliževanje. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo ob upoštevanju veljavnih javnozdravstvenih zapovedi v glasbi uživali pod streho naše Komune. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Predvaja se…