Glasba

10. 02. 2020

Kino Šiška

presented by Metal Hammer Germany, Impericon

THY ART IS MURDER · HUMAN TARGET EU/UK TOUR 2020

+ special guests: CARNIFEX, FIT FOR AN AUTOPSY, I AM

10. februarja boste prisostvovali vrnitvi ubijalske avstralske zasedbe Thy Art Is Murder, ki bo predstavljala najnovejši album, Human Target.

Thy Art Is Murder so imenu in zvrsti primerno, brutalni, agresivni, zvenijo mastno in težko ter mračno, v živo pa so tornado. So kot napad Terminatorjev v prvih dveh (in edinih ”the true”) delih Terminatorja Jamesa Camerona. Zakaj ta referenca? Najprej zaradi naslova plošče Human Target, nato zaradi naslovnice omenjene plošče in tretje, zaradi preverjenega dejstva – Thy Art Is Murder so že nastopili v Sloveniji (mnogo let nazaj) in pokazali, kako se zadevi streže!

A imeli bodo močno konkurenco – novo ploščo imajo tudi ameriški deathcorovci Carnifex, ki so jo svetovni situaciji primerno poimenovali kar World War X. Tudi sami Carnifex zvenijo kot soundtrack apokalipse, kot milijon raket, ki zapuščajo silose in bodo v nekaj trenutkih sejale uničenje in smrt po celem planetu. Ameriška zasedba je prav tako kot avstralski headlinerji močna in mogočna, v živo pa ne pusti dihati. Samo spomnite se njihovega nastopa v Kinu Šiška mnogo let nazaj, uf!

V veliko veselje naj bo dejstvo, da so del turneje tudi ameriški Fit For An Autopsy, deathcore težkokategorniki, ki so naravnost odlični in uničevalni, njihov kitarist Will Putneypa je eden najpomembnejših producentov na tej sceni in je med drugim sodeloval tudi z našimi domačimi slammerji, Within Destruction.

Koncert bodo otvorili I Am, ki prihajajo iz Texasa in igrajo groove metal, ki so ga označili kot ”Texas Death’.

10. februar 2020 je deathcore dan! Ne zamudite tega spektakla!

Vstopnice že v prodaji prek prodajne mreže MojeKarte.si in On-Parole.

Organizacija: Dirty Skunks.

Predvaja se…