Glasba

28. 08. 2019

Kavarna Kino Šiška

Poletje v Šiški 2019

THE DEVIL’S TRADE

brezplačni koncertni cikel

What Happened to the Little Blind Crow, drugi album madžarskega osebnega trenerja Dávida Makóe, je potreboval štiri leta, da je ugledal luč sveta. V vmesnem času se je Dávid iz bornih začetkov, od doma posnetih CD-jev do razprodanih vinilov, iz koncertov med obupnimi tribute bendi do mednarodnih turnej z bendi, kot je Crippled Black Phoenix, razvil v iskrenega in cenjenega umetnika. V Šiški nam bo pričaral svet tradicionalnega transilvanskega folka skozi svoje doom/stoner glasbene korenine, pri tem pa razgalil svojo dušo.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Predvaja se…