Glasba

26. 11. 2017

Katedrala

TESTAMENT

+ Annihilator + Death Angel

Remember, remember the 26th of November – obiskale nas bodo namreč same thrash metal legende!

Kino Šiška bodo razturili prvaki Bay Area thrasha, Testament. Chuck Billy, Eric Peterson, Alex Skolnick, Steve DiGiorgio in Gene ”muthafuckin” Hoglan bodo v Katedrali uprizorili pravi thrash spektakel. Bend, ki ga že od zgodnjih osemdesetih let prejšnjega stoletja mnogi kujejo v sam vrh svetovne thrash scene, nesporni stvaritelji legendarnih albumov, kot so The Legacy, Practice What You Preach, The Ritual – mah, da ne bomo picajzlasti, avtorji samih legendarnih plošč, sinonim za ubijalski thrash koncert in še kaj, vam bodo pokazali, kako se zadevi streže na Bay Area način.

A imeli bodo hudo konkurenco, saj bo svoje videnje ameriškega thrasha predstavil še en kalifornijski bend, Death Angel, ki se je podpisal pod kultne klasike kot so Act III, Frolic Through The Park in The Ultra-Violence, in ki je v živo več kot živahen – zasedba je prava bomba energije, spektakel trdih ritmov in ubijalskih riffov, začinjenih z ogromno dozo melodičnosti.

Dokončno pa vas bodo prepričali Kanadčani Annihilator, utelešenje tehničnega thrash metala, ki ga že od samega začetka brezkompromisno vodi kitarski virtuoz Jeff Waters.

Vstopnice v prodaji tudi prek On-Parole. Na voljo so tudi posebne Meet & Greet nadgradnje vstopnice! Kupite jih lahko na tej povezavi.

Organizacija: KUD Veseli dihurčki.

Predvaja se…