Glasba

12. 05. 2020

dvorana Katedrala

ŠTREAM x Veseli dihurčki: ERUPTION

interaktivni spletni prenos koncerta

Vabljeni v mosh pit v domači dnevni sobi!

YOUTUBE LIVE

Tune in v torek, 12. maja ob 21.00 preko platform Zoom*Facebook in YouTube.

*Vsak koncert bo imel posebno ID številko, ki jo bomo objavili na spletni strani in na družbenih medijih. Za ogled koncerta “iz prve vrste” boste morali na svojo napravo (računalnik, tablico, telefon) naložiti Zoom aplikacijo. Za ogled koncerta se lahko prijavite tudi pod izmišljenim imenom, prav tako ni potrebno prižgati videa.

Posnetki koncertov in dogajanja bodo kasneje javno objavljeni tudi na YouTube kanalu Kina Šiška.

Domača power thrash zasedba Eruption v pripravi novega albuma počasi zaključuje koncertni cikel za promocijo albuma Cloaks of Oblivion. Predstavili nam bodo presek celotne kariere s poudarkom na prej omenjenem albumu in obljubljajo, da se v Šiško kmalu vrnejo z novim izdelkom. 

KD Veseli dihurčki (oz. Dirty Skunks) že 18 let prinaša žaganje na domače odre. Do danes so organizirali več kot 800 koncertov iz alternativnih vod (metal, hardcore, punk rock …).

Glasbeniki bodo za nastop honorirani, med prenosom pa bo publiki omogočeno tudi izkazovanje konkretne podpore ustvarjalcem in koncertnim promotorjem s strani publike preko sistema neposrednih donacij.

https://eruptionthrash.bandcamp.com/

ŠTREAM
 [š́trím] -a m – interaktivni spletni prenosi koncertov z velikega odra Kina Šiška vsak torek in petek ob devetih zvečer.

Organizira Kino Šiška v koprodukciji z Veselimi dihurčki.

Predvaja se…