Glasba

13. 06. 2014

ŠPIL LIGA: Finale sezone 2013/2014

“Špilaaaj!” je vodilo prve lige dijaških bendov, ki je letos prvič potekala v Kinu Šiška. V šolskem letu 2013/2014 so bili s petimi tekmovalnimi špili in dvema polfinalnima izbrani štirje finalisti: KOALA VOICE, ICE ON FIRE, THE BROKEN INPUT in SOBER ASSAULT. 13. junija bomo na Kongresnem trgu v Ljubljani s pomočjo strokovne komisije in občinstva

“Špilaaaj!” je vodilo prve lige dijaških bendov, ki je letos prvič potekala v Kinu Šiška. V šolskem letu 2013/2014 so bili s petimi tekmovalnimi špili in dvema polfinalnima izbrani štirje finalisti: KOALA VOICE, ICE ON FIRE, THE BROKEN INPUT in SOBER ASSAULT.

13. junija bomo na Kongresnem trgu v Ljubljani s pomočjo strokovne komisije in občinstva dobili zmagovalca, ki bo med drugim za nagrado prejel  snemanje treh singlov na SAE Institute v Ljubljani, nastopil bo kot predskupina v Kinu Šiška, Simobil pa bo zmagovalno skupino nagradil z ORTO bombastic paketi.

Špilaj v sezoni 2014/2015:

Kino Šiška razpisuje ligaški natečaj za srednješolske glasbene skupine in posameznike. Prijave do 19. septembra.

Na natečaj se lahko na spletni strani www.spilliga.si prijavijo srednješolske glasbene skupine in posamezniki, ki imajo vsaj dve avtorski skladbi, so sposobni izvesti 20 minut živega koncertnega nastopa, več kot polovica članov skupine pa mora izhajati iz dijaških vrst.

Prijavi se in špilaj!

www.spilliga.si

Predvaja se…