Glasba

18. 02. / pet / 20:00

dvorana Komuna

Špil liga

prvi špil sezone 2021/22

vstop prost

Težko pričakovan 1. večer devete sezone Špil lige je končno tukaj. Na odru Komune Kina Šiška se bodo predstavili 𝗕𝗶𝗯𝗹𝗶𝗕𝗮𝗻, 𝗟𝗮𝗻 𝗧𝗲𝗿𝘁𝗶𝗻𝗲𝗸 in 𝗣𝗮𝗺𝘇̌𝗶. 

O zmagovalcih večera bodo odločali glasovi strokovne komisije in poslušalcev, ki lahko za svojega favorita glasujejo s pošiljanjem SMS sporočila. 

V skladu z veljavnimi ukrepi bomo koncert izvedli v živo. Za udeležbo na dogodku je potrebno izpolnjevanje PCT pogoja.*

Vstop je prost do zapolnitve kapacitet. Priporočamo, da na dogodek pridete vsaj 15 minut prej, ter si tako zagotovite svoj sedež. 

Si koncerta ne morate ogledati v živo? Brez skrbi. Ogled bo možen preko neposrednega prenosa na Youtube kanalu Kina Šiška.

NASTOPAJOČI:

Tričlanska metal/rock skupina BibliBan iz Slovenj Gradca je svoje moči združila pred enim letom. V kratkem času so napisali že veliko število avtorskih komadov. Vokalistovemu growling/scream vokalu pripomore intenzivni ritem bobnov ter shredanje kitare. 

Lan Tertinek je 18 letni kantavtor iz Cerknega. Kitaro se je učil v glasbeni šoli, ob tem pa je pisal tudi poezijo. Svoji dve ljubezni je združil v pisanje skladb, ki jih zdaj piše že dve leti. Besedila so tako v slovenščini, kot angleščini. Glasba je njegov pobeg od realnosti, saj ga ta nikoli ne razočara. Želi si, da bi sporočila njegovih skladb dosegla čim več ljudi. Poslušalcem pa svetuje, da naj jih poslušajo s srcem. 

Šestčlanska zasedba Pamži je nastala leta 2019, ko je iz osnovnošolske priložnostne zasedbe prerasla v resnejšo glasbeno skupino. Od takrat njihova ljubezen do rock glasbe samo še raste, njihovi avtorski komadi pa se kar množijo. Svojim poslušalcem z njo želijo prikazati lep in mladosten svet.

https://www.spilliga.si/

*PCT POGOJI

Ob vstopu na prireditveni prostor v času javnih kulturnih prireditev je potrebno upoštevati veljavne javnozdravstvene ukrepe in s tem dokazila o PCT pogoju. Kot dokazilo o izpolnjevanju pogoja PCT se lahko predloži digitalno COVID potrdilo EU v digitalni ali papirnati obliki, opremljeno s kodo QR (mobilna sporočila niso veljavna) ali se predloži drugo potrdilo oziroma dokazilo v skladu s predpisi, ki ga pristojna oseba preveri z vpogledom v to potrdilo oziroma dokazilo. Ob predložitvi katerega od navedenih dokazil je potrebno izkazati tudi veljaven osebni dokument. Na prizorišču je obvezna uporaba zaščitne maske. 

Organizacija: Kino Šiška

Predvaja se…