Glasba

22. 04. 2022

dvorana Komuna

ŠPIL LIGA: 1. POLFINALNI VEČER SEZONE 2021/22

koncert

Pomlad je tu in s tem tudi 1. polfinalni večer devete sezone Špil lige. Kmalu bomo dobili prva finalista letošnje sezone. Bo to raperski duo Amos Vamos & Škaf, šestčlanska zasedba Pamži ali povratniki the tree man band?

1. polfinalni večer: petek, 22. 4. Amos Vamos & Škaf / Pamži / the tree man band 
2. polfinalni večer: petek, 13. 5. Bibliban / Overheat / Sthenge

VSTOP JE PROST

Svoje favorite lahko podpirate tudi od doma. Spletni prenos koncerta bo na voljo brezplačno na Kino Šiška YouTube kanalu.

Pravila ostajajo enaka. O dveh zmagovalcih večera, ki napredujeta v finale bodo odločali glasovi strokovne žirije in glasovi publike, ki bodo lahko svoje mnenje izrazili s pošiljanjem SMS sporočil.

LETOŠNJI POLFINALISTI:
Amos Vamos & Škaf / Najboljša prijatelja, ki ju je povezala ljubezen do hip hopa, skejtanja in drugih uličnih umetnosti. S svojimi rimami sta že na prvem nastopu omrežila publiko.

Pamži / Šestčlanska skupina, ki je nastala iz osnovnošolske priložnostne zasedbe, je na Špil ligi nastopila samozavestno in si tako zagotovila svoj nastop v polfinalu. Njihovi avtorski pop rock komadi pa so ostali v ušesih poslušalcev.

the tree man band / S svojo nalezljivo energijo in groovy zvoki trobente so povratniki Špil lige tudi letos prepričali občinstvo. Svoj dovršen stil bodo predstavili tudi na letošnjem polfinalnem večeru.

Organizacija: Kino Šiška

Predvaja se…