02. 10. 2014 - 02. 10. 2014

ŠiškaFejst: Mesto in urbana kultura mladih

Prve jesenske dni bodo Šiško ogreli mladi ulični ustvarjalci. Umetniki »street arta« in izvajalci urbanih športov bodo kreativnost iz mestnih ulic prenesli pod streho Kina Šiška. Da je Šiška fejst, bodo dokazali s festivalom urbane kulture mladih, ki smo ga poimenovali ŠiškaFejst. V okviru festivala bodo potekale raznovrstne aktivnosti in vsak obiskovalec bo našel nekaj

Prve jesenske dni bodo Šiško ogreli mladi ulični ustvarjalci. Umetniki »street arta« in izvajalci urbanih športov bodo kreativnost iz mestnih ulic prenesli pod streho Kina Šiška. Da je Šiška fejst, bodo dokazali s festivalom urbane kulture mladih, ki smo ga poimenovali ŠiškaFejst.

V okviru festivala bodo potekale raznovrstne aktivnosti in vsak obiskovalec bo našel nekaj zase – lahko se bo preizkusili v skjetanju, break danceu, grafitiranju, vrtenju glasbe, si ogledal razstavo in izdelal unikatno značko.

Na festival vabljeni vsi, ki želite deliti svoje ideje, ustvarjati ali le preživeti čas v sproščenem vzdušju.

Dogodek organizira Četrtni mladinski center Šiška, ki deluje v okviru Javnega zavoda Mladi zmaji – Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih, v sodelovanju s Kinom Šiška in UrbanRoof-om.

Prireditev bo v vsakem vremenu. Za več informacij nam pišite na cmc.siska@mladizmaji.si ali nas pokličite na 051 659 027 / 028.

Predvaja se…