Glasba

01. 08. 2014 - 03. 08. 2014

SCHENGENFEST 2014

Letošnji Schengenfest prinaša kar nekaj novosti, med drugim se prvič začenja že v četrtek, 31. julija, zvečer, ko bodo brezskrbno postavljanje šotorov pospremili Vlado Kreslin z Malimi bogovi, 2B in DJ program, v petek zvečer pa se bo začelo – zares! Prvi dan festivala, v petek, 1. avgusta, se bodo tako v okviru Kino Šiška večera na

Letošnji Schengenfest prinaša kar nekaj novosti, med drugim se prvič začenja že v četrtek, 31. julija, zvečer, ko bodo brezskrbno postavljanje šotorov pospremili Vlado Kreslin z Malimi bogovi, 2B in DJ program, v petek zvečer pa se bo začelo – zares!

Prvi dan festivala, v petek, 1. avgusta, se bodo tako v okviru Kino Šiška večera na odrih Schengenfesta zvrstili izvajalci Die Antwoord,  Laibach, Kiril Djaikovski, Moveknowledgement, Kuga in High 5, Elektro oder pa bodo zasedli DJ Zeds & Rootsinsession Sound, Felis Catus & Softskinson (DMNP), Nati Katchi in S.h.u. S.h.u..

V soboto, 2. avgusta, bodo glavnemu odru vladali 2CELLOS, Bajaga & Instruktori, Zmelkoow, StrojMachine, Čao Potrorož, Pankreas in Ice on Fire.  Na Elektro odru boste lahko zaplesali ob glasbi Loadstar & MC Jakes, HEX, Danaja, TRDEE in Milk Drinkers.

V nedeljo, 3. avgusta, pa prihajajo na Glavni oder dolgo pričakovani HIM in Morcheeba, nato MUFF, Zebra Dots, The Ufoslavians in Top Stripper. Na Elektro odru pa bosta ploščke sukala sloviti Valentino Kanzyani in Beltek.

 

Predvaja se…