23. 06. 2014 - 11. 07. 2014

Poletni Kiosk

KIOSKOVA POLETNA ČITALNICA PON-PET: 9.00 – 15.00 KIOSK še ne odhaja na morje, ampak za vas na letnem vrtu Kina Šiška odpira poletno čitalnico! Kaj lepšega bi si še lahko želeli, kot v poletni senci posedati ob jutranji kavi z izbrano knjigo ali revijo  v naročju? Morda le to, da bi se končno že na

KIOSKOVA POLETNA ČITALNICA
PON-PET: 9.00 – 15.00

KIOSK še ne odhaja na morje, ampak za vas na letnem vrtu Kina Šiška odpira poletno čitalnico! Kaj lepšega bi si še lahko želeli, kot v poletni senci posedati ob jutranji kavi z izbrano knjigo ali revijo  v naročju? Morda le to, da bi se končno že na plaži mazali s Sunmixom in zgražali nad otroci, ki so prevrnili vaš težko prisluženi mojito.

Za vse, ki so ostali v prestolnici, smo odprti od ponedeljka do petka, od 9.00 do 15.00. V KIOSK čitalnici boste tako lahko pobrskali, prelistali in tudi podrobneje prebrali publikacije naslednjih umetnostnih institucij, kulturnih društev in založb:

Muzej za arhitekturo in oblikovanje, Muzej in galerije mesta Ljubljane, Fundacija Brumen, Cankarjev dom, MG+MSUM, SIGIC, Umetnostna galerija Maribor, KIBLA, Galerija Božidar Jakac, Ljudmila, Bunker, Maska, Muzej novejše zgodovine Slovenije, LUD Literatura, Modrijan, KUD Anarhiv, KUD Lema, Študentska založba, Galerija Fotografija, Sanje, Javni zavod Kinodvor, SCCA, Emzin, Obalne galerije Piran, Zavod PARASITE, Mreža sodobnega plesa, ŠKUC, MGLC Ljubljana, Forum Ljubljana / Stripburger, Distriest, Revija Ambient, Zavod Big, Mladina, Ekran, Svobodna misel, Založba Učila.

V času poletne čitalnice bomo prodajne stripe sicer pospravili, a vam jih na željo z veseljem pokažemo in svetujemo pri nakupu. Poleg tega pa vas bomo vsak dan razgibali s posebnimi aktivnostmi:

PONEDELJEK – prebiranje stripov po izboru Marije in Lare

TOREK – človek ne jezi se in ostale poučne družabne igre

SREDA – listanje zinov  iz čitalniško-arhivske zbirke ZINE VITRINE

ČETRTEK – ping pong za sprostitev ob skorajšnjem koncu tedna

PETEK – prostovoljno

Vabljeni!

Predvaja se…