Glasba

21. 07. 2018

Kavarna Kino Šiška

poletje v Šiški

PI

poletni koncertni cikel

Nadarjena glasbenica Pi, znana tudi kot Ivana Picek oziroma pevka priljubljene zasedbe Pridjevi, velja za eno najizvirnejših in najobetavnejših hrvaških avtoric mlajše generacije. S priznanim lanskim prvencem Časna lubanjska Pi v slogu CocoRosie ali Grimes vabi v svojo simpatično okultno deželo skrivnostne simbolike, fantastičnih pripovedi, planin in gozdov, po katerih se vijejo eterične vokalne in instrumentalne meglice. V živo se ji pridruži sestrična Antonija, elektro-vileniški dvojec pa vas bo zagotovo začaral.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Predvaja se…