Glasba

05. 08. 2020

Kavarna Kino Šiška

poletje v šiški 2020

PANON

brezplačen koncertni cikel

Panon skuša s svojim zvokom ustvariti lahkonočno pravljico in obenem jutranjo budilko. S svojim čutnim vokalom, minimalističnimi podlagami in odrezavimi raperskimi vložki na domača tla prinaša svežino neobremenjene elektronske godbe. Kot pripovedovalec zgodb, ki se je ravnokar znašel v domačem elektronskem podtalju, svoj ugled vzdržuje z iskrenim performansom in z ustvarjanjem intimnega vzdušja. 

Na glasbeni sceni je v okviru različnih projektov dejaven že dobra štiri leta. Kot član kolektiva Novi dijak je skladal enourne zvočne kulise za večere poezije Spekter v Moderni galeriji in svoje delo predstavil v performansih v Trubarjevi hiši, Žmaucu, K4 in KUD France Prešeren. Kot del društva Blagor je z elektroakustično kompozicijo, pripravljeno v sklopu teme dogodka, odprl razstavo Brstišče v galeriji Švicarija.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

 

Predvaja se…