Glasba

06. 07. 2021

Kavarna Kino Šiška

poletje v Šiški 2021

On Bells

brezplačen koncertni cikel

Jakob Kolb oz. On Bells s svojim naborom elektronskih zvokov, vsestranskim vokalom in kitaro zaobjame širok razpon slogov in čustev – od krhkega lo-fi soula do synthpopa, od vajba osemdesetih let prejšnjega stoletja do sodobnih beatov, od romantike do evforije.

Mladi samouk iz avstrijske vasice, sicer študent slikarstva, je nastopal od Španije do Madžarske in povsod vmes, njegove single je v zadnjih letih moč slišati na radijskih postajah širom Evrope, na njegovi plejlisti pa se znajdejo tako Iceage kot $uicideboy$.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov za poletno druženje in zbliževanje. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo ob upoštevanju veljavnih javnozdravstvenih zapovedi v glasbi uživali pod streho naše Komune. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Predvaja se…