Glasba

11. 03. 2021

Kino Šiška

Nipke & The Nipples

spletni prenos koncerta

V Šiškinem spletnem prenosu bo nastopil vsem znani veteran slovenske hip hop scene Nipke z bendom The Nipples!

Veteran slovenske hip hop scene Boštjan Nipič – Nipke, član uspešnega produkcijskega tima Dravle Records, je svoj prvenec izdal leta 2015. Z uspešnicami, kot so “Všeč tko k je”, “Bejba z neta”, “Popoln lajf” in “Ina”, se je trdno zasidral med poslušalci in na radijskih valovih. Ko je prejel zlato piščal za pesem leta 2016 (“Noben me ne razume”), naslednje leto pa z Rokom Trkajem še medijski žaromet za pesem leta 2017 (“Vsi smo na istem”), je hip hop glasbo v Sloveniji pripeljal tudi med širšo javnost.

V pesmih Nipke opisuje svoje življenje, izkušnje in razmišljanje ter se dotika najbolj vsakdanjih tematik, zato se poslušalci z lahkoto povežejo z njegovimi vsebinami. S svojim bendom The Nipples je leta 2019 razprodal Cvetličarno in redno polnil domača koncertna prizorišča, poleg vrste domačih hiphoperjev pa je med drugim sodeloval tudi z dvojcem zalagasper. Trenutno s svojo ekipo Dravle Records promovira lani izdani album Buden, cela ekipa pa se že zelo veseli povratka na oder, čeprav zaenkrat le v spletnem formatu.

Zaradi upoštevanja veljavnih javnozdravstvenih predpisov bo tokratni koncert potekal v neposrednem plačljivem prenosu na platformi Entrio, ki omogoča predvajanje na vseh pametnih napravah.

Opomba: večji del prihodkov od spletnih ogledov gre, poleg honorarja, izvajalcem. Podprite domačo glasbeno ustvarjalnost.

*Family pack je namenjen vsem tistim, ki si boste koncert ogledali v večjem številu na istem zaslonu. Seveda nihče ne bo vedel, če ste kupili samo eno vstopnico, boste pa z nakupom family pack vstopnice nastopajoče še bolj podprli.

Na dan dogodka je nakup vstopnic možen do 21.40.

Organizacija: Kino Šiška.

Predvaja se…