Glasba

04. 06. 2014

NECA FALK: OD DALEČ

Maj 2014 je čas za izid novega albuma Nece Falk. Album z naslovom Od daleč prinaša deset novih pesmi, ki so nastajale zadnji dve leti v avtorskem sodelovanju z Boštjanom Naratom in dokončno zaživele v glasbeni navezi z Žigom Golobom in Boštjanom Gombačem. Tonsko obliko albuma je nase prevzel Danilo Ženko, vizualno pa Ivian Kan

Maj 2014 je čas za izid novega albuma Nece Falk. Album z naslovom Od daleč prinaša deset novih pesmi, ki so nastajale zadnji dve leti v avtorskem sodelovanju z Boštjanom Naratom in dokončno zaživele v glasbeni navezi z Žigom Golobom in Boštjanom Gombačem. Tonsko obliko albuma je nase prevzel Danilo Ženko, vizualno pa Ivian Kan Mujezinović. Plošča Od daleč izhaja pri založbi Pivec.

O Neci Falk ni potrebno izgubljati besed. Pevka brezštevilnih klasik, ki je s svojim glasom in podobo zaznamovala slovensko glasbo zadnjih nekaj desetletij. Ampak dolgoletni karieri navkljub njene nove plošče ne gre razumeti kot comeback. Neca Falk se je pač odločila, da bo ustvarila in posnela nov album. In ga pač je.

Avtor fotografije: Tone Stojko

Predvaja se…