Glasba

17. 06. 2019

dvorana Katedrala

ME FIRST AND THE GIMME GIMMES

+ Super Action Heroes + Odprava zelenega zmaja

V mistični eri, ki jo danes poznamo kot devetdeseta leta prejšnjega stoletja, se je pod okriljem Fat Wreck Chords zbralo pet mladeničev z eno misijo: prekositi vse pocukrane pank bande, ki se trudijo s priredbami popularnih komadov.

Okronali so se z imenom Me First and the Gimme Gimmes in svet se je radostil. Za devetimi gorami in devetimi vodami turnej se bodo po lepotnem spancu mudili tudi v Kinu Šiška, kjer bomo priča preigravanju vseh žanrov, ki si jih lahko zamislite.

Bremenski mestni godci ali Joey Cape (Lagwagon), Chris Shiflett (Foo Fighters), ki ga na turnejah menja njegov brat Scott (Face To Face), Dave Raun (Lagwagon in superzvezda Fat Wrecka), Spike Slawson in Fat Mike (NOFX), ki ga na letošnji turneji menja CJ Ramone (ex-Ramones), z energičnim nastopom žanjejo navdušenje in aplavze, zaradi katerih se sploh odpravijo na turnejo.

Poberite cvetje z babičinega groba, pojdite po vstopnice in si zagotovite odbito glasbeno izkušnjo, preden se fantje med sabo pobijejo ali postanejo le še en zadet, usmiljenja vreden lasvegaški nastop!

Vstopnice že v prodaji prek spleta in prodajne mreže MojeKarte.si.

Organizacija: Društvo KAPA.

Predvaja se…