Glasba

28. 10. / pet / 20:00

dvorana Katedrala

Less Than Jake

+ Elvis Jackson

Early bird 18 €

Predprodaja 20 €

Na dan 23 €

Tudi turneja Less Than Jake je zaradi vsem znanih razlogov prestavljena na 2022. Novi datum je 28. 10. 2022. Vse že kupljene vstopnice za letošnji koncert avtomatsko veljajo za novi datum in vas vljudno prosimo, da jih obdržite za novi termin, saj s tem pomagate, da se lahko koncert v letu 2022 izvede pod istimi pogoji, kot bi ga letos.

Kdo so Less Than Jake? Mogoče legitimno vprašanje za nekoga, ki zadnjih 25 let ni bil v stiku z neodvisno ali punk sceno. Če ste Less Than Jake ujeli na kakšnem od koncertov, pa tega zagotovo niste pozabili. Mogoče se vam je v spomin vtisnil njihov zadnji koncert v preznojeni Gala hali pred pravljičnimi sedmimi leti ali pa morda njihov premierni na festivalu Punk Rock Holiday, ko je od intenzivnosti vibracij klonila kovinska konstrukcija odra?

Less Than Jake so koncertni manijaki. Enako bi lahko rekli za domačo ska-punk-reggae-rock-metal-in-še-kaj senzacijo Elvis Jackson, ki bodo Less Than Jake pospremili na pravljičnih sedmih koncertih evropske turneje. Tudi v Šiški!

Se še vedno sprašujete, kdo je Less Than Jake? Ne zamudite odgovora z odra Kina Šiška!

Organizacija: Društvo Kapa

Predvaja se…