Glasba

14. 08. 2018

Kavarna Kino Šiška

poletje v Šiški

L I M

poletni koncertni cikel

L I M je solistični projekt nekdanje polovice milanskega dream pop dvojca Iori’s Eyes, Sofie Gallotti, ki je z evokativnimi zvočnimi krajinami, eksistencialističnimi tematikami in sanjavo atmosferiko na prvem EP-ju Comet potegnila vzporednice z Rhyeom in FKA twigs ter očarala naše zahodne sosede. Pa ne le njih – njene skladbe sta vrteli Jehnny Beth (Savages) in Romy Madley Croft (The xx), oder pa si je delila z izvajalci, kot sta SOHN in Bonobo. Z letošnjim drugim EP-jem Higher Living cilja še višje.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Predvaja se…