07. 07. 2016 - 28. 08. 2016

KINO ŠIŠKA IŠČE FOTOGRAFSKE OKREPITVE!

Če ste si kdaj želeli svoj objektiv postaviti v prvo bojno linijo in se z nastopajočimi srečati iz oči v oči, potem se vam splača nadaljevati z branjem. Kino Šiška bo ob v vstopu v novo sezono svojo ekipo okrepila z dvema novima fotografoma oziroma fotografinjama. V našo razširjeno družino bomo tako sprejeli izbrane kandidata/-ki:

Če ste si kdaj želeli svoj objektiv postaviti v prvo bojno linijo in se z nastopajočimi srečati iz oči v oči, potem se vam splača nadaljevati z branjem. Kino Šiška bo ob v vstopu v novo sezono svojo ekipo okrepila z dvema novima fotografoma oziroma fotografinjama.

V našo razširjeno družino bomo tako sprejeli izbrane kandidata/-ki:
– z izkušnjami fotografiranja raznovrstnih kulturnih dogodkov;
– z odgovornim odnosom do dela, ki vključuje spoštovanje dogovorov in časovnic;
– ki se bo redno udeleževal/a sestankov (predvidoma enkrat mesečno).

Izbirni postopek bo potekal v treh krogih:
– v prvem krogu mora kandidat/ka do najkasneje 29. 8. 2016 preko WeTransfer na rok.avbar@kinosiska.si posredovati osebno predstavitev z naborom ključnih referenc  in portfolio* (dokument mora biti v .pdf) s 15 do 30 fotografijami različnih glasbenih dogodkov (z navedbo koncerta oz. glasbene skupine) ter vsaj 15 fotografijami drugih kulturnih dogodkov (razstave, predstave, okrogle mize, predavanja, film itd.);
– v predstavitvi naj bo definiran tudi vaš status (samozaposlen/a, zaposlen/a, študent/ka …);
– na podlagi pregledanih prijav bo komisija pozvala 5 kandidatov/-k k fotografiranju dveh različnih septembrskih dogodkov;
– fotografije bo komisija uporabila za dokončen izbor dveh kandidatov/k, s katerima bo Kino Šiška podpisala pogodbo o sodelovanju.

Za dodatne informacije se obrnite na Roka Avbarja, vodjo odnosov z javnostmi Kina Šiška (rok.avbar@kinosiska.si).

*Vse prijave in poslani materiali bodo obravnavani zaupno in zgolj in samo za namene natečaja.

Predvaja se…