Glasba

13. 07. 2019

Kavarna Kino Šiška

Poletje v Šiški 2019

KEZZ

brezplačni koncertni cikel

Beograjčanka Kezz je producentka in live looping umetnica. Njen glasbeni izraz zaznamuje edinstven spoj sodobnega, elektro-organskega zvoka in stiliziranega petja s pridihom tradicionalnih balkanskih melodij. Istoimenski prvenec je izdala leta 2017, trenutno pa že dela na nasledniku. Samostojno in v sklopu različnih glasbenih projektov je nastopala po Srbiji, Bolgariji, Grčiji, Albaniji, Španiji, Italiji, Avstriji, Nemčiji, Belgiji, Češki in Norveški, v Šiški pa jo bomo slišali prvič.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Predvaja se…