Glasba

01. 01. 2021

več prizorišč

JoyCut

spletni prenos koncerta

Mednarodno uveljavljen elektronski trio JoyCut bo s spektakularnim spletnim prenosom iz čudovitega gledališča Teatro Valli na prvi dan novega leta izkazal podporo in zbiral sredstva za koncertna prizorišča, ki so zaprta zaradi pandemije. Začnite 2021 tako, kot se spodobi – z dobrim delom in še boljšo glasbo!

Italijanski bend JoyCut je s svojim elektronskim videnjem post-rocka reden gost ne le naših krajev, temveč tudi uglednih prizorišč in festivalov po celem svetu, kot so SXSW, Meltdown in Beneški bienale. V luči obupnih razmer, v katerih so se zaradi pandemije znašla koncertna prizorišča, se je trio odločil pokloniti tistim prizoriščem, ki jim veliko pomenijo in potrebujejo pomoč.

Bend bo s posebnim enkratnim prenosom iz Teatra Valli, obogatenim z razširjeno resničnostjo (AR), 1. januarja 2021 zbiral sredstva za sodelujoča koncertna prizorišča po celem svetu, kot so Loftas (Vilna), WUK (Dunaj), Control Club (Bukarešta), Estragon (Bologna) in tudi Kino Šiška.

Ob nakupu vstopnice za ogled prenosa prek platforme DICE lahko izberete ime prizorišča, ki ga želite podpreti z nakupom, poleg tega pa boste prejeli še dodatno brezplačno vstopnico (“+1”), ki jo lahko podarite drugi osebi.

Celoten izkupiček od prodaje vstopnic bo namenjen prizoriščem. V Kinu Šiška bomo prejeta sredstva namenili našemu skladu Kulturni evro 2021.

Predvaja se…