Glasba

29. 07. 2020

Kavarna Kino Šiška

poletje v šiški 2020

IGOR BOŽANIĆ (BIH) l PRESTAVLJENO

brezplačen koncertni cikel

Zaradi novih Covid-19 ukrepov je koncert prestavljen. Nov datum TBA.

Igor Božanić je kantavtor iz Banjaluke. Glasbo je začel ustvarjati leta 2016 pod psevdonimom Sir Croissant. Samostojno je objavil tri EP izdaje in nastopil na regionalnih festivalih, kot so MENT, Indirekt, Americana, Šakan, Novi Val, Začarana Močvara in drugi. Leta 2019 je začel intenzivno pisati v svoji materinščini in osvajati nov žanr, ki sta ga deloma navdihnila sevdah in tradicionalna glasba, obdržal pa je svoj kantavtorski izraz. Trenutno pripravlja svoj dolgometražni prvenec.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Predvaja se…