Intermedija

12. 11. 2015 - 15. 11. 2015

FACE-TO-FACE: BLIND DATE – delavnica in predstavitev rezultatov

Delavnica in predstavitev rezultatov: četrtek- nedelja, 12. -15. november, Kino Šiška Predstavitev umetniške knjige projekta in del Endless Editions: petek, 24. november 2015, MGLC/MOTO. Kreativna izmenjava med umetniki in oblikovalci iz New York Cityja in Ljubljane v obliki štiridnevne delavnice v Kinu Šiška v Ljubljani in Endless Editions v New Yorku. Pobudniki Bienala neodvisnih v povezavi z Endless Editions

Delavnica in predstavitev rezultatov: četrtek- nedelja, 12. -15. november, Kino Šiška

Predstavitev umetniške knjige projekta in del Endless Editions: petek, 24. november 2015, MGLC/MOTO. Kreativna izmenjava med umetniki in oblikovalci iz New York Cityja in Ljubljane v obliki štiridnevne delavnice v Kinu Šiška v Ljubljani in Endless Editions v New Yorku.

Pobudniki Bienala neodvisnih v povezavi z Endless Editions (iz New Yorka) pripravljamo drugo edicijo iz serije Face-to-Face dogodkov, ki bo tokrat povezal štiri umetnike, delujoče v New Yorku in Ljubljani.

Umetniki in oblikovalci bodo sodelovali na daljavo preko spletnega komuniciranja in live streama. Med potekom delavnice (november 12.-15.) bo vsak od umetnikov vključen v kolaborativni proces z umetnikom iz druge celine. Sodelovanja bodo potekala v različnih formatih, rezultati pa bodo predstavljeni v dveh knjigah omejene izdaje. Prva bo izdana kot barvno-tiskana Riso knjiga v New Yorku, druga pa bo izdana kot enobarni sitotisk v sodelovanju z Grafičnim bienalom v Ljubljani.
Obe knjigi bosta urejeni in izdani s strani obeh organizacij.

Organizacija Tretaroka, Grafični bienale, Kino Šiška in Endless Editions.

Predvaja se…